Ads Top

Survivor - Σάκης Κατσούλης: Το Twitter «δικάζει» Σάκη - Μαριαλένα με φωτογραφία ντοκουμέντο για Καρολίνα (pic)


Δείτε την φωτογραφία που «καίει» τον Σάκη και την Μαριαλένα, τι είχαν κάνει λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι..

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει από το βράδυ της Κυριακής 22/1 η απιστία της Καρολίνας Καλύβα στο Survivor All Star. 




Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις στο ριάλιτι το διαδίκτυο βούιξε κανονικότατα με τους χρήστες του twitter να μην έχουν σταματημό.

Πέραν του ότι τρόλαραν αρκετά την Καρολίνα και υπερασπίστηκαν τον Μπο (δείτε εδώ όσα έγραψαν), έπιασαν στο στόμα τους και τον Σάκη Κατσούλη που βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τον φίλο του.

Για την ακρίβεια, και για όσους δεν είδαν το επεισόδιο ο Σάκης και η Μαριαλένα, όταν ο Λιανός έκανε την παρατήρηση στην Καρολίνα και τον Μάριο, βγήκαν μπροστά και είπαν πως επειδή ήθελαν να βρεθούν εκείνοι, τα παιδιά τους κάλυπταν, κάτι που δεν ισχύει φυσικά αφού προβλήθηκαν πανελλαδικά τα καυτά φιλιά τους.



Οι φανατικοί τηλεθεατές του project λοιπόν, έφεραν στο φως μια φωτογραφία στην οποία Καρολίνα, Μπο, Σάκης και Μαριαλένα, πόζαραν μαζί αγκαλιά πριν μπουν στο παιχνίδι, πετώντας ουσιαστικά «καρφιά» προδοσίας!


Η φωτογραφία που «καίει» Σάκη και Μαριαλένα







«Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο!» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Καρολίνα Καλύβα



Η αποδεδειγμένα χρόνια τώρα έγκυρη πηγή μας, αφού μας αποκάλυψε ποιος βγαίνει σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση μας μετέφερε πως μετά το συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός είπε στην Καρολίνα και τον Μάριο ότι «σας είδαμε» αλλά δεν τους αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν δηλαδή προβλήθηκε το φιλί τους ή πόσο τρυφερές ήταν οι στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Καρολίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα κι αυτό γιατί αισθάνεται άπειρες τύψεις που πρόδωσε τον άνθρωπο που την περιμένει (περίμενε, παίρνουμε το θάρρος να πούμε εμείς μετά από όλα αυτά, τον Μπο.



Έχει απομονωθεί στο δάσος μόνη της γιατί δυστυχώς δεν έχει με κανέναν τόση άνεση στην ομάδα της ώστε να μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα και σύμφωνα με τον άνθρωπό μας άτομο της παραγωγής την άκουσε να ψιθυρίζει ολομόναχη «Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο». Το έλεγε στον εαυτό της, σε μια βόλτα της στην παραλία.

Έχει δυο 24ωρα που έχει να κοιμηθεί και δεν μιλάει σε κανέναν. Είναι χαραγμένη στο μυαλό της η ατάκα που της είπε η Ασημίνα στο συμβούλιο. Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής... αλλά θα επανέλθουμε εννοείται με νέο ρεπορτάζ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.