Ads Top

Survivor Trailer 8/1: Η ανακοίνωση Λιανού ξαφνιάζει τους παίκτες στην πρεμιέρα (vid)


Τι ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός - Το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ - Όλα όσα θα γίνουν στην πρεμιέρα

Όλα είναι έτοιμα για την λαμπερή πρεμιέρα του Survivor All Star που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 8/1. 




Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παίκτες έχουν "πέσει" στους στίβους μάχης. 

Οι 26 παίκτες έχουν φτάσει εδώ και πολλές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και έχουν ετοιμαστεί για όλα.

Ήδη Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος πήραν την πρώτη κόκκινη κάρτα από τον Ατζούν αφού παραβίασαν έναν σημαντικό κανόνα, ενώ δυο παίκτες πλακώθηκαν πριν καν δούμε την πρεμιέρα.

Φέτος το Survivor θα είναι πολύ δύσκολο και σκληρό, γεγονός που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός λίγο καιρό πριν φύγουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα θα υπάρχει και ένα νέο μέτρο σχετικά με τους παίκτες. 



Ο λόγος για το «νησί της απομόνωσης», που υπάρχει ήδη στο τουρκικό ριάλιτι. Σε αυτό θα πηγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου και οι προμήθειες που θα τους παρέχονται θα είναι ελάχιστες.

Στην πρεμιέρα λοιπόν θα δούμε δυο αγωνίσματα. Ένα με έπαθλο επιβίωσης (δείτε ποιο θα είναι) αλλά και ασυλία και στο youweekly.gr σας έχουμε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πως διαμορφώνονται οι δυο ομάδες του.



Όπως παρακολουθήσαμε οι παίκτες θα φορέσουν τα καλά τους και με σκάφη θα οδηγηθούν σε μια μεγάλη παραλία στην οποία τους έχουν στρώσει μέχρι και κόκκινο χαλί.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.