Ads Top

Survivor Trailer 17/1: Άγριος καβγάς Μαρτίκα-Σταυρούλας στο συμβούλιο - «Με πρόδωσε...» (vid)


Απίστευτη έκρηξη Μαρτίκα εναντίον της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο συμβούλιο - Δείτε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο..
To Survivor All Star συνεχίζεται σήμερα με ακόμη ένα νέο επεισόδιο που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.




Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Πρωταγωνιστής των σημερινών εξελίξεων θα είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας που νιώθει προδομένος από τα τρία κορίτσια της ομάδας των διασήμων.

Όπως θα δούμε τον Νίκο Μπαρτζή να λέει, η Ευρυδίκη, η Σταυρούλα και η Ελένη ήταν οι τρεις παίκτριες που ψήφισαν τον γνωστό φαρμακοποιό προκειμένου να τον βγάλουν στον τάκο.



Survivor Trailer 17/1: Άγριος καβγάς Μαρτίκα-Σταυρούλας στο συμβούλιο - «Με πρόδωσε...» (vid)


Εκείνος με τη σειρά του δήλωσε τόσο μπροστά στις κάμερες όσο και στο βραδινό συμβούλιο πως νιώθει υποκρισία και προδοσία καθώς η συμφωνία άλλαξε την τελευταία στιγμή και ο ίδιος ψηφίστηκε από τις συμπαίκτριες του.

Εκτός όμως από την έκρηξη του Σπύρου Μαρτίκα, θα υπάρξει και ένα άκρως απαιτητικό αγώνισμα που θα δοκιμάσει για τα καλά τα όρια των παικτών.



Και οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους, με τους κόκκινους να έχουν όμως ένα παραπάνω κίνητρο καθώς δεν θέλουν ακόμη ένας παίκτης τους να μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.