Ads Top

Survivor Spoiler 10/1: Αποβάλλει Σάκη Κατσούλη - Μαριαλένα Ρουμελιώτη η παραγωγή; (vid)


Άνω κάτω όλο το Survivor All Star - Βόμβα στον Άγιο Δομίνικο, οι σκέψεις της παραγωγής μετά την παραβίαση του κανονισμού.. 

Αρκετά αυστηροί είχαν πει πως θα είναι οι άνθρωποι της παραγωγής στο φετινό Survivor όμως όταν πρόκειται για βαριά χαρτιά και ζευγάρια που θα τους φέρουν και... νούμερα με την προσωπική τους ζωή τα ξεχνάμε όλα!




Έδώ βάζουνε κοτζάμ πρώην μέσα (Χριστίνα Κεφαλά) ώστε να αρχίσουν οι ζήλειες. Και κάτι μας λέει ότι θα μπει και στην ομάδα του Σάκη Κατσούλη και όχι σε εκείνη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσή μας. Τι συνέβη και οι δύο παίκτες κινδυνεύουν με αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης; Σε κανόνες που αφορούν φαγητό και επικοινωνία οι άνθρωποι της παραγωγής ήταν ξεκάθαροι πως οι παίκτες που θα υποπέσουν σε τέτοια σφάλμα θα αποβάλλονται. Τώρα όμως παίζουν τα τυφλά μάτια!




Survivor spoiler: Τι συνέβη με Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!



Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας στον ΑΝΤ1, ο Σάκης Κατσούλης σε πρόσφατο έπαθλο φαγητού που κέρδισε η ομάδα του, κράτησε μια μπουκιά και την έδωσε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πριν από συμβούλιο του νησιού. Ο νικητής του Survivor 2021 φέρεται να έκανε νόημα στην Μαριαλένα πριν την έναρξη του συμβουλιού και της έδωσε κρυφά ένα μέρος του επάθλου του, κάτι που απαγορεύεται ρητά.



Ποια η αντίδραση της παραγωγής; Να κλείσει τα μάτια, αφού μιλάμε για ζευγάρι που ποντάρει πολλά πάνω του για τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.