Ads Top

Survivor Spoiler 8/1: Ποιο είναι το έπαθλο στον πρώτο αγώνα ασυλίας;


Τι αναφέρει η τελευταία διαρροή -  Αυτό είναι το έπαθλο του πρώτου αγώνα..

To Survivor All Star είναι έτοιμο να κάνει σήμερα Κυριακή 8/1. Ήδη έχει κυκλοφορεί το trailer με τους 26 παίκτες και τον Γιώργο Λιανό να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.




Φέτος το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς όλοι όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο έχουν ξαναζήσει τις αντίξοες συνθήκες του ριάλιτι.

Ήδη ορισμένοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ ένα ζευγάρι δημιούργησε την πρώτη του ένταση.


Το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο





Οι παίκτες θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε όπως γίνεται κάθε χρόνο και σίγουρα τα ονόματα που θα μπουν σε κάθε ομάδα θα γίνει σύμφωνα με τα στατιστικά αλλά και τις... εντάσεις (δείτε ποιος θα πάει που), αφού δεν γίνεται όπως προαναφέραμε survivor χωρίς τσακωμούς και φωνές.

Στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το πρώτο αγώνισμα αλλά και το έπαθλο της νικήτριας ομάδας....



Όπως ειπώθηκε λοιπόν, οι δυο ομάδες θα πέσουν στο στίβο μάχη για έπαθλο επιβίωσης! Ποιο είναι αυτό; Η φωτιά στις παραλίες τους. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει την ζεστασιά και το ζεστό φαγητό, ενώ η ομάδα που θα χάσει δυστυχώς θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά.

Οι παίκτες της χαμένης ομάδας συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να την ανάψει, αν όμως δεν τα καταφέρει θα μείνουν στο κρύο!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.