Ads Top

Survivor Spoiler 8/1: Αυτός ο παίκτης έκπληξη μπαίνει στο Survivor All Star (vid)


Αποκάλυψη από την Ναταλία Γερμανού - Δεν είχε συζητηθεί καθόλου το όνομα του, μπαίνει άμεσα στο Survivor All Star..

Το Survivor All Star ξεκινά σήμερα (8/1) και άπαντες το περιμένουν με αγωνία για τις εκπλήξεις, που έχει να προσφέρει με τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.




Μια νέα περιπέτεια περιμένει όσους αγωνιστούν στο παιχνίδι στον φετινό έκτο κύκλο του, πολύ διαφορετική από την πρώτη που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο. Τα μηνύματα του Ατζούν Ιλιτζαλί, άλλωστε, ήταν σαφή προς τους παίκτες, που θα απαρτίζουν τις δύο πανίσχυρες ομάδες στο νησί.

Η νέα πραγματικότητα, λοιπόν, έρχεται με «διπλό» αγώνισμα και ασυλία, κάτι που σημαίνει πως άμεσα θα έχουμε και συμβούλιο του νησιού. Στις πρώτες μέρες του ριάλιτι, δηλαδή, το κοινό θα κληθεί να ψηφίσει και να διώξει τον πρώτο παίκτη από το Survivor All Star, κάτι που θα σηματοδοτήσει εξελίξεις.




Survivor All Star: Οι 26 που μπαίνουν και η έκπληξη



Μαζί με τους 26 πρώτους παίκτες, άλλωστε, έτοιμοι να παίξουν είναι κι άλλοι, αφού με το που φύγει ο πρώτος, ένας άλλος θα έρθει στη θέση του, όπως έχει διαρρεύσει από την ίδια την παραγωγή. Μέχρι κι εκεί, όμως, υπάρχουν εκπλήξεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ένας παίκτης που δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα, θα μπει στο Survivor All Star και θα προκαλέσει «πάταγο» με την παρουσία του. 



Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι ένας σημαντικός παίκτης από τους προηγούμενους κύκλους, που μόνο απαρατήρητος δε θα περάσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.