Ads Top

Survivor Spoiler 7/1: Η κίνηση Χανταμπάκη έφερε πανικό στην παραλία (vid)


Δείτε τι έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη παραλία και άναψε «φωτιές» από την πρώτη κιόλας ημέρα..

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, αν και αρνητικός, επιστρέφοντας στο All Star για την εξιλέωση και σίγουρα θα ασχοληθούμε αρκετά με την περίπτωσή του.




Από τη στάση του κιόλας φαίνεται να βάζει ήδη «φωτιά» στην παραλία. Κι αυτό φάνηκε με τα πλάνα που μας φανέρωσε το κανάλι του Φαλήρου εν όψει της πρεμιέρας.

Από τα πλάνα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διακρίνονται οι πρώτες παρέες. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, μαζί με τους Ηλία Μπόγδανο και Μελίνα Μεταξά, φαίνεται ότι είναι από τα πρώτα «παρεάκια» που δημιουργούνται.

Μία ακόμη «υποομάδα» ίσως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Ελένη Χαμπέρη.




Survivor All Star: Ο... δρόμος που ακολούθησε ήδη ο Χανταμπάκης



Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που όπως αποδεικνύεται έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μία μοναχική διαδρομή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, κάθεται σκεπτικός, καθόλου ομιλητικός κι απλά παρατηρεί.



Στο πάρτι υποδοχής, μάλιστα, ήρθε κοντά με μόλις δύο άτομα, την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια. Να σημειωθεί ότι το πρώην μοντέλο, στον πρώτο κύκλο του «Survivor» που είχε συμμετάσχει, είχε σχολιαστεί έντονα για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.