Ads Top

Survivor Spoiler 4/1: Το πρώτο γεύμα στον Άγιο Δομίνικο και ο τσακωμός στο ξενοδοχείο


Δείτε το βίντεο που «διέρρευσε» από παίκτη - Ποιοι τσακώθηκαν, τι έφαγαν το πρώτο βράδυ τους στον Άγιο Δομίνικο

Πουρνό πουρνό την Τρίτη 4/1, οι 26 παίκτες του Survivor All Star βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αναχωρήσουν προς Άγιο Δομίνικο και.. ξεκίνησαν τα όργανα!




Η Βαλαβάνη αμήχανη κοντά στον Βασάλο, ο Χανταμπάκης προκάλεσε χαμό στους δημοσιογράφους  και ο Καραγκούνιας αποκάλυψε πως υπάρχει τεράστιο beef μεταξύ δυο παικτών.

Για την ακρίβεια έγινε γνωστό πως ένας παίκτης τηλεφώνησε στην παραγωγή λίγο πριν την αναχώρησή της για να σιγουρευτεί πως δεν θα κάτσει δίπλα του στο πούλμαν ένας συμπαίκτης του που δεν πάει μια! Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε από τώρα ότι έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας στο νησί!




Το πρώτο βράδυ των Survivors



Για πρώτη φορά, όμως, είδαμε να μην υπάρχει τόση μυστικοπάθεια! Δηλαδή ξέρουμε ήδη όλους τους παίκτες - εντάξει Survivor All Star είναι λογικό θα μου πείτε - αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο δεν αποχωρίστηκαν τα κινητά τους με αποτέλεσμα να μοιράζονται μέσα από τα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες εικόνες από την αρχή της παραμονής τους στο νησί.

Συγκεκριμένα οι παίκτες προσγειώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο γύρω στις 8 το βράδυ και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα μείνουν μέχρι και σήμερα το βράδυ (4/1). Έχει στηθεί ένα επίσημο γεύμα για απόψε και μετά την λήξη του η κατάληξη θα είναι η παραλία, η κλασική και αγαπημένη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λοιπόν, που μέχρι εχθές αργά το βράδυ ήταν με το κινητό στο χέρι - λέτε να στέλνει στη νέα του κοπέλα; Τι δεν τα ξέρετε; Το πέτυχαν στον Βόλο με πρώην παίκτρια του GNTM, δείτε εδώ την φωτογραφία ντοκουμέντο - δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να αράζει παραλία με συμπαίκτη του και να τρώνε μπέργκερς! Το τελευταίο τους θα είναι, το είπε και ο ίδιος... Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...



Γνωρίζετε πολύ καλά πως εμείς εδώ στο Youweekly.gr έχουμε κάθε χρόνο την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο! Η πηγή αυτή, λοιπόν, μας μετέφερε πως υπήρξε και ο πρώτος διαπληκτισμός στο ξενοδοχείο που μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες μαζί!

Υπάρχει όντως μια μεγάλη κόντρα μεταξύ δυο παικτών και κουβέντα στην κουβέντα ξεκίνησαν να πετάγονται οι πρώτες σπόντες... Είναι νωρίς ακόμα να σας πούμε ονόματα, μην βιάζεστε. Αφήστε λίγο να υπάρχει ενδιαφέρον..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.