Ads Top

Survivor Spoiler 30/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..
Το Survivor All Star είχε ντέρμπι μέχρι στιγμής. Τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπαμε στο Survivor είχαν ενδιαφέρον. Μέχρι που οι κόκκινοι το πήραν αλλιώς και κέρδισαν την 1η ασυλία αυτή την 4η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιος θα πάρει την 2η ασυλία;




Οι Διάσημοι ήταν σαρωτικοί στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας. Το τελικό 10-2 λέει όλη την αλήθεια. Μα όλη. Υπήρχαν παιχνίδια που ο μπλε παίκτης, δεν έφτασε καν στο να ρίξει βολή! Με άλλα λόγια, το σκορ πήγε στο 8-5 συνολικά.

Ολόκληρη συζήτηση έγινε για τα ματσαρίσματα στην κόκκινη παραλία. Αυτή απέδωσε. Διότι, οι κόκκινοι δεν χρειάστηκαν καν δεύτερα ματσαρίσματα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Μιλάμε για 10-2! Σε αγώνα ασυλίας με έπαθλο φαγητού. Και μάλιστα, οι Μαχητές ήταν χορτάτοι. Μιας και είχαν κερδίσει το πρόσφατο αγώνισμα επάθλου φαγητού.



Πέρα από την κακή ψυχολογία από το 10-2, οι μπλε έχουν να διαχειριστούν και το συμβούλιο νησιού. Δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία. Και το ερώτημα είναι αν μπορούν να το γυρίσουν, ή να αντιδράσουν. Θα γίνει;


Survivor spoiler 30/1: Ποιος παίρνει την 2η ασυλία;



Ειλικρινά, το οριστικό survivor spoiler θα το έχουμε το πρωί. Είναι από τις μέρες που πρέπει να κρατήσουμε μία πισινή με όσα θα δούμε στο αγώνισμα για την 2η ασυλία. Διότι, πολλές είναι οι φορές που οι στραπατσαρισμένη ομάδα αντιδρά.

Αυτό το πρέπει όμως δε γυρίζει. Κακά ματσαρίσματα, κακό κλίμα και κακοί παίκτες. Οι κόκκινοι είναι το φαβορί να πάρουν και την 2η ασυλία και να μην βγάλουν ούτε τη δεύτερη μέρα της 4ης εβδομάδας υποψήφιο προς αποχώρηση.



Οι νέες προσθήκες μοιάζει δύσκολο να βοηθήσουν τους μπλε. Ναι μεν ο Κρις έχει ένα δίκιο να λέει πως στοχοποιείται και είναι 1ος υποψήφιος ακόμα δεν ήρθε, αλλά ρε Κρις… Παραλίγο να μην ρίξεις καν βολή με αντίπαλο τον Μαρτίκα!

Με άλλα λόγια, οι μπλε δεν βλέπονται συνολικά. Και δεν είναι ομάδα, σε καμία περίπτωση. Δεν ξέρω αν μπορούν να δείξουν άλλο πρόσωπο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.