Ads Top

Survivor Spoiler 24/1: Βόμβα! Αυτός ο παίκτης «πρόδωσε» στην παραγωγή το ειδύλλιο Μάριου-Καρολίνας (vid)


Δεν το ανακάλυψε μόνη της η παραγωγή, ποιος παίκτης τους είπε τα πάντα.. Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα..

Όπως έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό η Καρολίνα στην μακριά από τον Άγιο Δομίνικο ζωή διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Μπο παρά το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με ανοιχτό το στόμα τις εξελίξεις γύρω από το ειδύλλιο της με τον Μάριο Πρίαμο.




Από την άλλη πλευρά, δε, παρά το γεγονός πως ο Πρίαμος το αρνείται στους συμπαίκτες του, είναι δεσμευμένος από τα Χριστούγεννα με την Ελευθερία Ελευθερίου. Τίποτα όμως από αυτά δεν εμπόδισε τους δυο Survivors να έρθουν κοντά.


Survivors σε πανικό!



Και μπορεί κατά τις πρώτες ημέρες του φλερτ τους να είχαν καταφέρει να μην κινήσουν υποψίες στο περιβάλλον των ομάδων τους, όμως ένας εκ των παικτών δεν άργησε να τους πιάσει στο ραντάρ του. Από ανθρώπους της παραγωγής επιβεβαιώνεται ότι η ενημέρωση της σχεδόν καθημερινής επαφής Μάριου και Καρολίνας στη ζούγκλα δεν ήρθε από κάποιο μέλος του συνεργείου, ούτε από κάποιον ντόπιο, αλλά εκ των έσω!



Συγκεκριμένα, παίκτης ήταν εκείνος που ενημέρωσε -και σε έξαλλη κατάσταση μάλιστα!- ότι δύο παίκτες από την ομάδα του συναντιούνται σχεδόν καθημερινά στη ζούγκλα με παίκτες της αντίπαλης ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι κάτι τέτοιο πάει κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού και αδικεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Πρόκειται για παίκτη της κόκκινης ομάδας ο οποίος συζήτησε τη «δραστηριότητα» του Μάριου και του Σάκη και με άλλα μέλη της ομάδας, προκειμένου να παρθεί μια απόφαση για το κατά πόσο πρέπει να τεθεί θέμα στο συμβούλιο ή όχι. Τελικά, αποφασίστηκε να μην γίνει θέμα την ώρα που καταγράφουν οι κάμερες, ο ίδιος όμως έσπευσε να απευθυνθεί σε ανθρώπους της παραγωγής ζητώντας οι επικεφαλής να επιπλήξουν τους εμπλεκομένους.



Κάτι που όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός, πράγματι συνέβη, ωστόσο οι παίκτες αγνόησαν τις συστάσεις και εξακολούθησαν να βρίσκονται σε καλύβα στη ζούγκλα, κόντρα στους κανονισμούς. Σημειώνεται, λοιπόν, ότι τα drones δεν βρέθηκαν τυχαία στο σημείο συνάντησης των δύο παικτών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.