Ads Top

Survivor Spoiler 23/1: Αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι η Καρολίνα Καλύβα;


Ραγδαίες εξελίξεις - Τι έχει συμβεί, η συνάντηση της Καρολίνας με την παραγωγή..

Ραγδαίες είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor All Star! 




Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την... απιστία της Καρολίνας Καλύβα προς το πρόσωπο του Μπο και αντιστοίχως αυτή του Μάριου Πρίαμου προς το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την οποία από τα Χριστούγεννα και μετά διατηρεί σχέση.

Αφού συζητήθηκαν όλα αυτά στον αέρα του ριάλιτι χωρίς όμως να δοθεί η πληροφορία στους παίκτες για το τι προβλήθηκε και τι όχι. 

Δηλαδή κανείς δεν γνωρίζει πως οι τηλεθεατές έχουν δει πλάνα μεταξύ τους να φιλιούνται, όπως σας μεταφέραμε μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ η Καρολίνα Καλύβα δεν ήταν ψυχολογικά καλά.



Η παίκτρια της Μπλε ομάδας έχει μπει σε δεύτερες σκέψεις για τα όσα έχουν βγει παρά έξω και στεναχωριέται πάρα πολύ για το πως θα αισθάνεται η σχέση της στην Ελλάδα.


Το ραντεβού της Καρολίνας με την παραγωγή του Survivor All Star



Έχει απομονωθεί από την ομάδα της και είναι μόνη της στην παραλία. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε η αλάνθαστη πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο ζήτησε να κάνει ραντεβού με την παραγωγή και μάλλον από τα όσα άφησε να εννοηθούν είναι αποφασισμένη να συζητήσει μέχρι και για οικειοθελή αποχώρηση! 



Από όσα μας μετάφερε ο άνθρωπος μας κι εμείς σας αποκαλύπτουμε με κάθε επιφύλαξη θα απαιτήσει να μάθει τι προβλήθηκε στον αέρα από όλα αυτά που είδε η παραγωγή κι αν δεν της πουν θα απαιτήσει να φύγει, να γυρίσει πίσω να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γιατί παλιά ήταν η πρώτη που «έκραζε» τέτοιου είδους συμπεριφορές!

Θεωρεί ότι η εικόνα της έχει διαστρεβλωθεί λόγω μοντάζ... Αναμένουμε τις εξελίξεις κι εδώ θα είμαστε να τα πούμε πάλι όλα!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.