Ads Top

Survivor Spoiler 22/1: Άγριος τσακωμός Καρολίνας-Ασημίνας για τον Μάριο Πρίαμο πίσω από τις κάμερες


Τις χώρισε η παραγωγή, εκτός εαυτού η Ασημίνα - Όλα όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες - Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Τρομερές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, με τις δύο παραλίες να έχουν αναστατωθεί από το ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, προκαλώντας «τριγμούς».




Εκείνη είναι με τον Μπο εδώ και ενάμιση περίπου μήνα, ενώ εκείνος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου εδώ και λίγο διάστημα. 

Μετά το πλάνο που τους δείχνει καθαρά να φιλιούνται μέσα στο δάσος απομονωμένοι από όλους, έχει δημιουργηθεί μεγάλο σκάνδαλο. 

Ο Μπο την χώρισε δημόσια σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ενώ η Ελευθερία τον ξεφτίλισε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.




Survivor All Star: Η... παρεξηγημένη Ασημίνα και ο καβγάς με την Καρολίνα



Και μέσα στο Survivor All Star θα επικρατήσει χαμός με τις αντιδράσεις αντιπάλων και συμπαικτών. Ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν πετάξει τα καρφιά τους μπροστά στην κάμερα, ενώ στο συμβούλιο θα ξεκινήσουν πολλοί ψίθυροι.

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, μετά το συμβούλιο του νησιού η Καρολίνα Καλύβα θα τσακωθεί άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, περιστατικό που όπως ανέφεραν κόπηκε στο μοντάζ και δεν θα το παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.



Γιατί όμως τσακώθηκαν; Γατί η Ασημίνα γνωρίζει τον Μπο! Είναι συνεργάτης του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη, ενώ έχουν βγει μαζί πάρα πολλές φορές, οπότε θέλησε να τον στηρίξει.

Οι δυο κοπέλες μετά την αποκάλυψη θα δημιούργησαν τεράστια ένταση και χρειάστηκε να της χωρίσουν οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και η παραγωγή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.