Ads Top

Survivor Spoiler 20/1: Βόμβα! Διώχνει τον Τάκη Καραγκούνια η παραγωγή;


Η απόφαση της παραγωγής που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο παιχνίδι..
Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο σχετικά με το μέλλον του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star. 

Ο Ατζούν και η παραγωγή έχουν κληθεί να πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση. Για το αν θα παραμένει στο παιχνίδι ή όχι ο παίκτης των Μαχητών.




Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικέ ημέρες με ένα περιστατικό μπροστά από τις κάμερες και στη συνέχεια πίσω από αυτές, μετά το συμβούλιο του νησιού που χρειάστηκε να επέμβουν και άτομα που εργάζονται.


Τι συμβαίνει με τον Καραγκούνια στο Survivor All Star



Στο τελευταίο επεισόδιο του νησιού, ο Τάκης τσακώθηκε άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αφού σχολιάστηκαν οι επιδόσεις όλων των παικτών ο μισθοφόρος πήρε τον λόγο και θέλησε να μιλήσει για κάτι που τον ενόχλησε πολύ.



Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος παραπονιέται για πόνους που έχει, με ποδοσφαιρίστρια να του απαντά πως και εκείνος σχολιάζει συνεχώς πως είναι πολύ κακή αθλητικά παίκτρια.

Ο τσακωμός τους λοιπόν συνεχίστηκε και πίσω από τις κάμερες. Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω το σημείο που γίνονται τα γυρίσματα του συμβούλιου, η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας την ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που έφερε την οργή της παίκτριας.

Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο.



Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, λόγω του ότι το επεισόδιο ξέφυγε από τα όρια και χρειάστηκε να επέμβει η παραγωγή, και οι δυο παίκτες παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες, τον διαπληκτισμό που φτάνει στο σημείο να βρεθούν ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια.

Η παραγωγή έχει προβληματιστεί πολύ, αφού δεν ξέρει πως μετά από αυτό το επεισόδιο θα μπορέσει να γίνει συνύπαρξη Τάκη και Ασημίνας. Υπό τις περσινές και προπέρσινες συνθήκες θα είχαν αποχωρήσει ήδη και θα επέστρεφαν πίσω στην Ελλάδα.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η τύχη των δυο παικτών, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν τελικά μείνουν ή φύγουν από το Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.