Ads Top

Survivor Spoiler 19/1: Άγριος καβγάς Ασημίνας-Τάκη μετά το συμβούλιο - «Δεν θα ασχοληθείς ξανά με μένα...»


Δείτε πως αντέδρασε για πρώτη φορά ο Τάκης στην «επίθεση» της Ασημίνας - Τι έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες, όλα όσα έγιναν μόλις έκλεισαν οι κάμερες..

Το Survivor All Star έχει έρθει φέτος να μας προσφέρει κορυφαίες συγκινήσεις και ανατροπές, με τις έριδες και την ίντριγκα να επικρατούν από την πρώτη κιόλας μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης.




Μιας και μιλήσαμε, μάλιστα, για ίντριγκα, ο Τάκης Καραγκούνιας δε θα μπορούσε παρά να αποκληθεί ως... μάστορας σε αυτό το κομμάτι. 

Ο μισθοφόρος, που φέτος έχει βρει και το... συνάδελφό του, Κώστα Αναγνωστόπουλο, δείχνει να επιχειρεί να κατευθύνει καταστάσεις και να στοχεύσει σε άλλους παίκτες με διαφορετική προσέγγιση, πιο ήρεμη σε σύγκριση με όσα είχε βγάλει πέρυσι.

Ένας από τους στόχους φαίνεται πως είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι ένα σχόλιο στο συμβούλιο δεν άρεσε καθόλου στην ποδοσφαιρίστρια. 



Ο Τάκης αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο της και, τελικά, θέμα αποτέλεσε ξανά η αγωνιστικότητα της Ασημίνας, η οποία του επεσήμανε πως πρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό του και όχι με τα στατιστικά κάθε παίκτη σε αγώνες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.