Ads Top

Survivor Spoiler 19/1: Βόμβα! «Μαχητής» ζήτησε να αλλάξει ομάδα - «Θα φύγω αν δεν...»


Βόμβα στο Survivor All Star - Ποιος παίκτης των «Μπλε» θέλει να αλλάξει ομάδα και να πάει στους «Κόκκινους» αλλιώς θα αποχωρήσει..

Οι Survivors διανύουν την τρίτη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και τα πράγματα φέτος έχουμε την εντύπωση πως για κάποιο λόγο φέτος έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν από πολύ νωρίς.




Δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος μήνας που οι παίκτες βρίσκονται στο νησί και έχουμε ζήσει οικειοθελής αποχωρήσεις (Βρισηίδα Ανδριώτου), επισκέψεις σε ψυχολόγο (η Μαριαλένα) και τώρα, αιτήματα ανακατατάξεων στις ομάδες.

Μπορεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/1 σε πολλούς να έμεινε η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αλλά το highlight δεν ήταν σίγουρα αυτό.


Η Καρολίνα Καλύβα υποφέρει στο Survivor All Star





Μπορεί εχθές να την είδαμε να υποφέρει και να σπαράζει στο κλάμα λόγω της ομάδας της αλλά υπάρχει παρασκήνιο, που φυσικά το γνωρίζουμε εδώ στο Youweekly.gr, αφού ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο έχει μάτια κι αυτιά παντού!

Δεν απομονώθηκε μόνο στην παραλία η Καρολίνα κι αυτό που νιώθει για την ομάδα της (όχι για όλα τα άτομα που την απαρτίζουν) δεν το νιώθει τις τελευταίες ημέρες, αλλά από την αρχή του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ η Καρολίνα Καλύβα τα τελευταία βράδια έχει χάσει τον ύπνο της. Είναι μόνη στην παραλία και δεν έχει όρεξη να μιλήσει με κανέναν. Μια κοπέλα της παραγωγής κατάφερε, βέβαια, να την πλησιάσει και η παίκτρια της είπε χαρακτηριστικά «αν δεν με αλλάξουν ομάδα δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα, θα φύγω».



Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυτή η ανακατάταξη και δεν ξέρουμε κατά πόσο ενδιαφέρει την παραγωγή για ακόμα μια οικειοθελή αποχώρηση. Υπάρχουν πολλά άτομα - πρώην παίκτες Survivor - που περιμένουν να μπουν οπότε το mood της παραγωγής είναι πιο ξεκάθαρο φέτος: Όποιος δεν αντέχει, φεύγει και το κενό θα καλυφθεί...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.