Ads Top

Survivor Spoiler 17/1: Βόμβα! Μπαίνει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor All Star (vid)


Μυθική συμφωνία Ατζούν-Τριαντάφυλλου.. Πώς άλλαξαν όλα, πόσες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα θα πάρει ο Τριαντάφυλλος..

Από τότε, που άρχισαν να συζητούν όλοι για το Survivor All Star, απαιτούσαν και τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου, του πασίγνωστου τραγουδιστή που είχε ξεχωρίσει στο Survivor 4 για τη γενικότερη παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης, που τον κατέστησε ως ένα «μύθο» του.




Τους τελευταίους μήνες, ο καλλιτέχνης έχει απασχολήσει πολύ περισσότερο με το αν θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και όχι με τα τραγούδια του, που έφερε για λίγο στην επικαιρότητα, μετά τη συμμετοχή του στον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού. 

Γνώριζε πολύ εξαρχής, ότι αποτελεί ένα ισχυρό «χαρτί» για τον Ατζούν Ιλιτζαλί μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο επίσης «πολεμά» να φέρει στο νησί ο Τούρκος παραγωγός. Και, αντιστοίχως, το εκμεταλλεύτηκε.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να διατυμπάνιζε, ότι δεν μπαίνει στο Survivor All Star «για όλα τα λεφτά του κόσμου», αλλά όλοι γνωρίζαμε πως δεν το εννοούσε. 

Μας... το έδωσε να το καταλάβουμε και στην εκπομπή «Πρωινό μας», όταν τραμπουκίζοντας δημοσιογράφο της εκπομπής δια του λόγου του, επεσήμανε πως «είχα πει ότι 99.9% δε θα μπω, όχι 100%».




Survivor All Star: Έτσι θα μπει στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος



Το κόλπο, λοιπόν, φαινόταν... έτοιμο να ολοκληρωθεί, όταν θα χρειαζόταν και ήδη είναι μεγάλη ανάγκη να έρθει η σημαντική προσθήκη στο ριάλιτι, που με δύο μέρες μυθυπλασίας είδε τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν στο μισό. Ο Ατζούν είναι εκνευρισμένος με αυτό το γεγονός και έτοιμος για... all in με τις πιο μεγάλες προσωπικότητες του Survivor.

Κι αν για τον Ντάνο ακόμη το παλεύει, ας θεωρήσουμε δεδομένη την είσοδο του Τριαντάφυλλου. Όπως ανέφερε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο τραγουδιστής δέχθηκε τελικά την πρόταση ύψους 10.000 ευρώ την εβδομάδα, τα διπλάσια δηλαδή από όσα παίρνουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και, όταν γυρίσει από την περιοδεία του στην Αυστραλία, θα πετάξει αμέσως για Άγιο Δομίνικο.



Κάπως έτσι, το δίκαιο του «Ντάφυ»... γίνεται πράξη, με μηνιάτικο στα 40.000 ευρώ, ώστε να παίξει στο Survivor All Star, φτάνοντας στη συμφωνία του αιώνα για τα δεδομένα του ριάλιτι. Είναι δεδομένο πως αποτελεί τον κερδισμένο της χρονιάς και άπαντες περιμένουν, πια, την «εισβολή» του στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.