Ads Top

Survivor Spoiler 22/1: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο Survivor All Star με όλα όσα έχουν γίνει.




Ε ρε τι έχει να γίνει στο Survivor; Βέβαια, πέρα από τις εξελίξεις στα… ερωτικά που έχουμε, υπάρχει και μια ασυλία. Η 1η ασυλία αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιος έχει προβάδισμα;

Αρχικά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Βλέπουμε από το Survivor trailer πως γίνεται ένας χαμός με τον Μάριο και την Καρολίνα. Αυτό θα επηρεάσει πολύ την όλη κατάσταση στην κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία με αυτό. Διότι, ο Μάριος και η Καρολίνα θα είναι στο επίκεντρο και περισσότερο ο Μάριος.



Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε και την Κατερίνα Δαλάκα να είναι εκτός. Επιπρόσθετα, έχουμε δύο νέους παίκτες. Λογικά θα τους δούμε από τώρα, από το ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα. Δύο θα πάνε στους μπλε, ένας στους κόκκινους, Άρα, οι κόκκινοι θα έχουν περισσότερη συνοχή. Ένα το κρατούμενο.

Ένα δεύτερο κρατούμενο είναι πως το αγώνισμα ασυλίας, πιθανότατα –το τονίζω πιθανότατα, έρχεται πριν από όλα αυτά. Θα είναι σημαντικό αυτό σαν εξέλιξη. Οι κόκκινοι με τους Μάριο και Σάκη έχουν βρει πατήματα.

Τρίτο κρατούμενο, ο τελικός στόχος. Είναι απλός. Επομένως, όποιος φτάσει πρώτος έχει προβάδισμα.



Τέταρτο. Εκτός είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέον, Άρα πιο δυνατοί οι κόκκινοι. Οι Διάσημοι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν την 1η ασυλία και να κάνουν το 6-3 στις συνολικές αναμετρήσεις.
 
Εκτίμηση είναι. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.