Ads Top

Survivor Spoiler 10/1: Βόμβα! Κινδυνεύει με βαριά ποινή ο Σάκης Κατσούλης; (vid)


Δείτε τι έκανε ο Σάκης Κατσούλης πριν το συμβούλιο, τι έδωσε στην αγαπημένη του Μαριαλένα.. Θα τιμωρηθεί;
Χαμό έχει προκαλέσει το Survivor All Star, το οποίο παρόλο που βρίσκεται στον αέρα μόλις δύο ημέρες, έχει ήδη κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτό, ενώ η τηλεθέαση που έκανε στην πρεμιέρα έσπασε ρεκόρ.




Όλοι οι συμμετέχοντες είναι παίκτες που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει και ο κάθε ένας από αυτούς έχει σίγουρα να δώσει πολλά, ενώ αρκετά ενδιαφέρον είναι πως τα πραγματικά ζευγάρια του Survivor δεν βρίσκονται στις ίδιες ομάδες και είναι αντίπαλοι!

Ένα λοιπόν από αυτά είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, με την πρώτη να βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών και ο δεύτερος σε αυτή των Διασήμων. 

Ήταν κάτι, που όπως δήλωσαν και οι δύο, το περίμεναν ωστόσο δεν παύει να είναι δύσκολο και επώδυνο.



Ο ένας αναφέρεται συχνά στον άλλον όσο μιλούν στις κάμερες και μάλιστα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αποψινού 10/1 επεισοδίου και συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό κάτι για το ζευγάρι που πιθανόν να φέρει αρκετά προβλήματα.


Τι έγινε με Κατσούλη και Ρουμελιώτη πριν ξεκινήσει το Survivor All Star



Ειδικότερα, η εκπομπή Πρωινό και ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψαν πως πριν ξεκινήσει το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Κατσούλης, που είχε προηγουμένως κερδίσει έπαθλο φαγητού, φύλαξε το σάντουιτς του και το έκανε κρυφά στην Μαριαλένα, κάτι για το οποίο είχαν συμφωνήσει ήδη μετά το τέλος του παιχνιδιού.



Μάλιστα, η Ειρήνη Κολιδά που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως και σε εκείνη είχε δώσει με τον ίδιο τρόπο φαγητό ο Στέλιος Χανταμπάκης και παρόλο που περνούν από έλεγχο πριν μπουν στο συμβούλιο, είναι εφικτό να κρύψεις φαγητό!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.