Ads Top

Survivor Spoiler 10/1: Βόμβα Μουτσινά! Αυτός είναι ο παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι (vid)


Ο Νίκος Μουτσίνας «φωτογράφισε» τον παίκτη που μπαίνει και εμείς βρήκαμε ποιος είναι.. Μπαίνει στο παιχνίδι για να τα αλλάξει όλα..

Τα όσα παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα του Survivor All Star σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ παρουσίασε απόσπασμα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για τον άνδρα που στα επόμενα επεισόδια μπαίνει στο Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε την γυναίκα που μπαίνει στο παιχνίδι και θα ταράξει τα νερά του νησιού.




Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως γνωρίζει το όνομα του παίκτη, ωστόσο αρκέστηκε σε μια μικρή περιγραφή.

«Πολύ σωστό το ρεπορτάζ. Μπράβο στον Χάρη, το ξέρω κι εγώ, δεν μπορώ να σας κάνω spoiler. Περιγραφή… είναι πολύ δυνατός παίκτης, όμορφος πολύ όμορφος. Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ, πολύ δυνατός στο αγώνισμα, πολύ σωστός και καλός ψαράς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος του ευχήθηκε για την επιστροφή του στο παιχνίδι: «Γεια σου, καλή επιτυχία».



Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κόρομι, που είχε ξεχωρίσει στον τέταρτο κύκλο με τις αγωνιστικές επιδόσεις και τον χαρακτήρα του. Ο αγαπημένος «Κόρο» ήταν stand by από την παραγωγή και έρχεται, για να προσδώσει νέο ενδιαφέρον.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.