Ads Top

Survivor - Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η Παπαδοπούλου «πρόδωσε» με μια ανάρτηση την είσοδο στο παιχνίδι (pic)


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου χώρισε και αποφάσισε να μπει στο Survivor All Star - Δείτε την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε πριν λίγη ώρα..

Έτοιμη για το Survivor All Star φαίνεται πως είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου!




Οι φήμες ότι η τραγουδίστρια θα μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης είχαν κυκλοφορήσει έντονα με μια φωτογραφία που η ίδια ανέβασε να τις ενισχύει ακόμη περισσότερο!

Πιο συγκεκριμένα η Ειρήνη Παπαδοπούλου πόσταρε μια φωτογραφία της οπού ποζάρει με μαγιό σε παραλία και γράφει στη λεζάντα: «Έτοιμοι…;».

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι followers της έκαναν σχόλια σχετικά με το Survivor All Star και τη λαχτάρα τους να την δουν και πάλι να αγωνίζεται στους στίβους μάχης. Φαίνετα πως μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη η Ειρήνη Παπαδόπουλου θέλει να δοκιμάσει και πάλι την τύχη της στο ριάλιτι.



Δες τη φωτογραφία και μερικές ακόμη από τότε που η «μπουλντόζα», όπως τη φώναζαν τότε στο Survivor του 2017:




Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει πως θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να μπει και πάλι στο Survivor.



«Το 2017 το Survivor πήγε πολύ καλά και ταυτίζουν κάποιες προσωπικότητες από εκείνο το παιχνίδι με το τωρινό. Στην αρχή όλοι είχαμε έρθει κοντά. Είχα φύγει για πολλούς λόγους. Δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο περιβάλλον για εμένα. Ένιωσα ανεπιθύμητη. Δεν ήταν οι συνθήκες, άντεχα. Δεν ήταν καν το ψυχολογικό. Το bullying έγινε, αλλά τότε δεν μίλησα για κάποιο λόγο και δεν θέλω να τον πω τώρα. Όσο μπορώ, εγώ προσωπικά, αν δεν μπορώ να κάνω καλό σε κάποιον προσπαθώ να μην του κάνω κακό. Με αδίκησα και δεν προστάτευσα τον εαυτό μου μην λέγοντας την αλήθεια. Ο κόσμος έχει ένστικτο για να καταλάβει. Επειδή αυτή η εμπειρία δεν έκλεισε όπως θα έπρεπε μπορεί να το σκεφτόμουν», είχε πει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.