Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Καταγγελία James Καφετζή για «στημένο» ειδύλλιο - «Είναι πολλά τα λεφτά..» (vid)


Μιλάει με ονόματα ο Τζέιμς Καφετζής και κάνει άνω κάτω όλο το Survivor - Δείτε τι αναφέρει για το ειδύλλιο Καρολίνας-Μάριου..

«Ήταν πάρα πολλά τα λεφτά» ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, ο οποίος τοποθετήθηκε για ένα πολύ περίεργο παιχνίδι που παίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο «Survivor All Star», μετά από την αποκάλυψη για το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου, με την Καρολίνα, οι οποίοι και «πιάστηκαν» από κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, σε ερημική καλύβα, σε τρυφερό τετ α τετ.




Ωστόσο, και οι δυο παίκτες, εκτός παιχνιδιού βρίσκονται σε σχέση, από τη μια η Καρολίνα με τον τραγουδιστή Bo και ο Μάριος, με την επίσης τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου.

Από την αποκάλυψη και μετά, έχει δημιουργηθεί μεγάλη συζήτηση, για το αν το ειδύλλιο είναι στημένο ή όχι.

Και όλα αυτά, γιατί οι συμπτώσεις είναι πολλές και όλα κατά κάποιον τρόπο, συνδέονται μεταξύ τους, ακόμη και το καινούργιο τραγούδι του Bo.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Bo όσο και η Ελευθερίου, είναι πρώην παίκτες του «Survivor», επίσης και μάλιστα υπάρχει και η φημολογία ότι αμφότεροι, θα μπουν στο παιχνίδι.




Σε συζητήσεις



Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετέδωσε πως ο Bo βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους της παραγωγής, ώστε να επισπεύσει την είσοδό του στο παιχνίδι και να ξεκαθαρίσει και την κατάσταση με τη σύντροφό του.

Από την άλλη, υπάρχει μια ακόμη σύνδεση σε όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η οποία και έχει να κάνει με το καινούργιο τραγούδι του Bo, το οποίο και έγραψε ο Χρήστος Δάντης, σύντροφος της επίσης παίκτριας, Ασημίνας.

Η Ασημίνα μάλιστα, μετά από την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού, προειδοποίησε την Καρολίνα να μην πληγώσει τον Bo, ο οποίος είναι φίλος της.

Οι συμπτώσεις είναι πολλές, ωστόσο κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συμβαίνει…


Καταγγελία Τζέιμς



Θέση λοιπόν για όλα αυτά πήρε και ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος σε τοποθέτησή του στο twitter δήλωσε σίγουρος πως όλα είναι στημένα και μίλησε με ονόματα!



«Γνώμη μου, είναι στημένο από παραγωγή και Καρολίνα μόνο! Είναι πολλά τα λεφτά, ο καθένας κάνει ότι χρειαστεί για να μείνει #survivorgr», ανέφερε σχετικά.

Ιδού τα τελευταία του ποσταρίσματα:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.