Ads Top

Survivor - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι έκανε στο πρόσωπό της λίγο πριν μπει στο All Star


Το μεγάλο μυστικό της Μαριαλένας, δείτε τι έκανε λίγες ώρες πριν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star..

Τι είναι και ποια η διαδικασία για να φαίνεται φρέσκια συνεχώς




Η δυναμική παίκτρια του δημοφιλούς reality, λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο «Survivor All Star» έκανε το beaute της για να είναι και να δείχνει στα καλύτερά της! 

Έτσι, επισκέφθηκε τη βραβευμένη παγκοσμίως τεχνήτρια PMU φρυδιών και χειλιών, Γαλήνη Κιρμπόμπα και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της για να σχηματίσει το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια της!

Την τεχνική για φρύδια του ονείρου φαίνεται να ζήλεψε η νεαρή παίκτρια του «Survivor All Star», η οποία, λίγο πριν μπει στο reality επιβίωσης δοκίμασε το PMU tattoo φρυδιών. 

Η Permanent MakeUp Expert, Γαλήνη Κιρμπόμπα, που την επιμελήθηκε, μας εξηγεί περισσότερα.





Τι είναι το μυστικό της Μαριαλένας



Πρόκειται για ένα μακιγιάζ διαρκείας, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης προκειμένου να δημιουργήσει ομοιογενή, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, στο ιδανικό μέγεθος και χρώμα για το κάθε πρόσωπο. Αν και συχνά ονομάζεται tattoo, η μικροχρωμάτωση διαφέρει από το τατουάζ σώματος και δεν πρέπει να συγχέεται με αυτό. Και αυτό γιατί χαρίζει ένα φυσικό και συμμετρικό αποτέλεσμα.


Η διαδικασία



Αρχικά γίνονται μετρήσεις του προσώπου και στη συνέχεια προτείνεται το κατάλληλο σχήμα και χρώμα για τα φρύδια σου. Μάλιστα, το χρώμα μπορεί να ρυθμιστεί σε συνάρτηση με το φυσικό σου χρώμα, δίνοντας έτσι πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Για να μειωθεί η ενόχληση κατά την διαδικασία, προηγείται χρήση αναισθητικής κρέμας και αφού περάσουν 15-30 λεπτά για να δράσει ακολουθεί η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών, που διαρκεί 1,5-2 ώρες. Τελειώνοντας η αισθητικός παρέχει τις κατάλληλες οδηγίες για την επίμαχη περιοχή, όπου έγινε η εφαρμογή.


Οι τεχνικές PMU





  • Τρίχα-Τρίχα. Μια κλασική και αρκετά δημοφιλής τεχνική, η οποία επιτρέπει το σχεδιασμό μεμονωμένων γραμμών, που μοιάζουν σαν να ήταν δικές σου φυσικές τρίχες, σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν.
  • Ελαφρά σκίαση. Πρόκεται για μια μέθοδο που είναι ιδανική για αραιά φρύδια καθώς τα τονίζει ελαφρά, τα γεμίζει αλλά και τους δίνει νέο σχήμα σαν να έχεις χρησιμοποιήσει μολύβι. Μάλιστα συστήνεται για κάθε ηλικία και σε κάθε χρωματότυπο.
  • Powder brows. Είναι η τελευταία λέξη στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και μια μοντέρνα παραλλλαγή της τεχνικής «ελαφρά σκίαση», που δίνει φυσικό αποτέλεσμα με μηδενικό τραυματισμό του δέρματος. Η τεχνική γίνεται με ανάλαφρες κινήσεις για την ενίσχυση ή επανασχεδίαση των φρυδιών με τρόπο που να μοιάζουν χνουδωτά και αφράτα, σαν να έχεις απλώσει μία πούδρα.
  • «Ombre». Μια ακόμη παραλλαγή της κλασικής τεχνικής «Ελαφρά σκίαση» η οποία χαρακτηρίζεται από μια αυξανόμενη ένταση της χρωστικής από την αρχή έως το τελείωμα του φρυδιού. Το αποτέλεσμα της δεν είναι αρκετά φυσικό, αλλά μοιάζει πολύ με τον τρόπο που εφαρμόζεται στα φρύδια το επαγγελματικό μακιγιάζ από τους make-up artists.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.