Ads Top

«Αν έμπαινα στο Survivor All Star θα...» - Ο Τζέιμς Καφετζής σπάει την σιωπή του (vid)


Τι αποκαλύπτει ο Τζέιμς Καφετζής λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star..

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν είδαμε ούτε πλάνο του στα trailer για το Survivor All Star, κάτι που σχολίασε και ο ίδιος σε συνέντευξή του.




Μιλώντας στην Ελένη Βουλγαράκη από το Χαμογέλα και πάλι μιας και είχαν συνυπάρξει σε παλιότερο κύκλο του J2US, ο Ροδίτης επιχειρηματίας αποκάλυψε όλες τις προθέσεις του για το Survivor All Star τονίζοντας πως: «αν έμπαινα στο Survivor All Star, είμαι σίγουρος ότι θα ξενέρωναν όλοι οι συμμετέχοντες. Είχαν δει πώς ήμουν σαν παίκτης και πόσο με στήριξε ο κόσμος».

Ο Τζέιμς Καφετζής όμως επεσήμανε πως ο ίδιος δεν θέλει να μπει στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως το καλοκαίρι που πέρασε, είχε μία κουβέντα με τον Γιώργο Λιανό.



Όπως αποκάλυψε, ο παρουσιαστής είχε βρεθεί για διακοπές στη Ρόδο και μαζί πήγαν μία μικρή κρουαζιέρα με το σκάφος του Τζέιμς και εκεί συζήτησαν για το ενδεχόμενο. 

Ο Τζέιμς τόνισε πως είχε πει τότε στον Γιώργο Λιανό ότι αν έμπαινε ποτέ στο Survivor, θα έμπαινε μετά τους δύο πρώτους μήνες οι οποίοι είναι και οι δυσκολότεροι στο παιχνίδι.

Ο Τζέιμς επίσης απάντησε υποθετικά στο ενδεχόμενο να μπει στο Survivor All Star τονίζοντας πως με τον μόνο που ίσως να έκανε παρέα θα ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, παρ' όλο που ανάμεσα στους παίκτες είναι και ο Νίκος Μπάρτζης με τον οποίο ήταν κολλητοί όταν συμμετείχαν στο Survivor. Μάλιστα επεσήμανε πως δεν θα εμπιστευόταν σίγουρα κανέναν.



«Δεν θέλω να μπω στο Survivor all star, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι» και παραδέχεται και συνεχίζει «το Survivor ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθείς ή όχι», είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.