Ads Top

Survivor All Star: Η μεγάλη απουσία, τα νεύρα των παικτών και το κυνηγητό στο αεροδρόμιο (vid)


Είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι και τελικά δεν ήταν στο αεροδρόμιο - Η μεγάλη απουσία από το Survivor All Star, ποιος δεν θα είναι τελικά..

Οι πρώτοι παίκτες μαζί με τον Γιώργο Λιανό αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο.  




Οι ρεπόρτερ ήταν στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος από νωρίς το πρωί προκειμένου να έχουν πλάνα και δηλώσεις από τους παίκτες…

Όμως ουδείς κατάφερε να πάρει δηλώσεις, αφού οι υπεύθυνοι της παραγωγής – όπως είναι γνωστό – δεν τους άφησαν να μιλήσουν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Mega Καλημέρα υπήρξε ένταση, εκνευρισμός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και μία ηχηρή απουσία.

Ο Γιώργος Κόρομι είχε έναν ξαφνικό τραυματισμό και έτσι δεν κατάφερε να ταξιδέψει… Εμείς ελπίζουμε να τα καταφέρει και να τον δούμε έως το τέλος του ριάλτι επιβίωσης στο survivor!



Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλοεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος; Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το SURVIVOR ALL STAR θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία για τους τηλεθεατές αλλά κυρίως για τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή.

Το πρώτο του σφύριγμα την Κυριακή 8 Γενάρη, θα σημάνει την αρχή μιας ιστορίας που θα είναι γεμάτη με δυνατές συγκινήσεις!

Όσο για το ποιοι παίκτες ταξίδεψαν σήμερα 3 Γενάρη για τον Άγιο Δομίνικο; 

Δείτε τους παρακάτω:






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.