Ads Top

Αμοντάριστα πλάνα: Η συμπεριφορά Χανταμπάκη μέσα στο βαν του Survivor All Star (vid)


Οι πρώτες στιγμές του Στέλιου Χανταμπάκη μπροστά στην κάμερα.. Πώς κατάφερε να κερδίσει κατευθείαν τις εντυπώσεις..

Ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor 2017 ήταν ο πιο μισητός παίκτης και παρέμεινε για πολύ καιρό. Φέτος λοιπόν μπαίνει στο Survivor All Star και όλοι περιμένουν να δουν πως θα είναι η συμπεριφορά του μετά τα όσα χυδαία σχόλια άκουσε στον κύκλο που συμμετείχε.




Όπως έχει ειπωθεί, φέτος μπαίνει μόνο και μόνο για την οικογένεια του, χρειάζεται τα χρήματα για να μην λείψει τίποτα στην οικογένεια του. Ο λόγος είναι μονάχα αυτός και τίποτα άλλο.

Ωστόσο, ήδη έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Είναι ο μόνος παίκτης που δεν είπε τίποτα στο trailer με τους παίκτες, ενώ κρύφτηκε από τις κάμερες που περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για ένα πλάνο τους - βέβαια κάποιοι τον εντόπισαν.



Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό μας ήδη έχει επικρατήσει χαμός εξαιτίας τους στον Άγιο Δομίνικο και έχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Το ότι σίγουρα κάτι θα συμβεί μέσα στο παιχνίδι με τον Στέλιο Χανταμπάνη, φάνηκε και από τα αμοντάριστα πλάνα της εκπομπής Πρωινό μας, μέσα από το δεύτερο βαν με τους παίκτες. Στον αέρα του ΣΚΑΙ έδειξαν την συμπεριφορά του μοντέλου απέναντι στην δημοσιογράφο και την κάμερα που τον τραβούσε



Έδειχνε καθ'όλη την διάρκεια εκνευρισμένος και σκεπτικός, ενώ δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στον κάμεραμαν. Επίσης - τουλάχιστον στα πλάνα - δεν έδωσε καμία σημασία και στους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.