Ads Top

Survivor All Star: Το Twitter μίλησε - Αυτός θα είναι στον τελικό του Suvivor - «Το πάει καρφί για νικητής»


Δεν είναι αυτός που περιμένεις να διαβάσεις.. Το Twitter βγάζει νικητή και έχει συγκεκριμένο λόγο που το πιστεύει αυτό..

Χαμό έχει προκαλέσει το Survivor All Star, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτό, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.




Πολλά από τα "αστέρια" που βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο φέτος είναι αρκετά αγαπητά από τα κοινό και έχουν κερδίσει ξανά την αγάπη του κόσμου, τόσο για τον χαρακτήρα τους όσο και για τις αγωνιστικές τους ικανότητες.

Αύριο, Κυριακή 15/1 στο Survivor All Star οι Μαχητές έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να κερδίσουν ασυλία και έπαθλο! 

Οι Διάσημοι έχουν πάρει τις πιο σημαντικές νίκες και είναι πιο δυνατοί αφού είναι καλά φαγωμένοι, ωστόσο, θα βάλουν τα δυνατά τους. 

Όσον αφορά το έπαθλο που θα αποκτήσει η νικήτρια ομάδα είναι φαγητό και συγκεκριμένα λουκουμάδες με μέλι.




Βρήκαμε τον νικητή του Survivor All Star;



Μπορεί, ωστόσο, ο τελικός να αργεί πάρα πολύ, ωστόσο το Twitter φαίνεται πως... βρήκε από τώρα τον νικητή, ή τουλάχιστον τον παίκτη που σίγουρα θα φτάσει πολύ μακριά στο παιχνίδι!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ μέσα από την συμμετοχή του στο Asia Express με τον κολλητό του, Fipsterr, ένα δίδυμο που προσέφερε ατελείωτο γέλιο και μάλιστα κατάφερε κιόλας να κατακτήσει την νίκη.



Τόσο οι ατάκες του στο παιχνίδι όσο και μερικά πλάνα από την παραλία έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό στον κόσμο του Twitter, με τους χρήστες να μην χορταίνουν το μόνιμο τρολάρισμα που κάνει, τόσο προς τον εαυτό του όσο και προς τους συμπαίκτες του! 

Βέβαια, όσον αφορά το τι γίνεται στην Ελλάδα, ο Βασάλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού για διάφορες συμπεριφορές του στο παρελθόν..
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.