Ads Top

Survivor Διαρροή 15/1: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor; Οριστικό survivor spoiler για τον πρώτο παίκτη που βγαίνει στον τάκο τη δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία ξέρετε και μάλιστα από πολύ νωρίς. Για την ακρίβεια το είχαν προδώσει οι ίδιοι οι άνθρωποι του Survivor All Star από το trailer του επεισοδίου της Κυριακής.

Οι μπλε είναι αυτοί που τρώνε επιτέλους και παίρνουν τα πάνω τους, μιας και αποφεύγουν την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι έχουν σειρά να μπουν πρώτοι στον χορό ανάδειξης υποψηφίου προς αποχώρηση, στο συμβούλιο της εβδομάδας.




Survivor All Star: Ποιος κόκκινος βγαίνει στον τάκο;



Τα φαβορί για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από την κόκκινη ομάδα, σας τα είχαμε αναλύσει. Αυτό που περιμέναμε να δούμε είναι αν θα γινόταν κάποια έκπληξη. Διότι, έκπληξη θα ήταν να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, για παράδειγμα.

Τελικά, οι κόκκινοι έχουν συγκεκριμένο σκεπτικό στο πως ψηφίζουν. Βέβαια, μένει να το δούμε και στο στίβο μάχης. Διότι, πάντα παίζει ρόλο και η απόδοση εκείνης της ημέρας, όταν χάνεται μία ασυλία.



Για να μην το κουράζουμε, η απόφαση των κόκκινων είναι κλειδωμένη όπως όλα δείχνουν. 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι αυτός που θα βγει από την κόκκινη κάλπη. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.