Ads Top

Survivor Διαρροή 30/1: Οριστικό! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μπορεί να ήταν μία μίνι έκπληξη. Ο τρίτος παίκτης που βγαίνει στον τάκο όμως δεν είναι!




Το Survivor μπορεί να είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αλλά εν προκειμένω δεν αποτελεί έκπληξη. Όπως έκπληξη δεν είναι και το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor. Είναι τέτοια η εικόνα, που μάλλον δεδομένο ποιοι θα παίρνουν τις νίκες από εδώ και πάρε. Τις περισσότερες τουλάχιστον.

Οι μπλε είναι σε δεινή θέση. Η κατάσταση μοιάζει δύσκολη για την ομάδα των Μαχητών που απόψε πρέπει να επιλέξουν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Ο Κρις Σταμούλης είναι ήδη στον τάκο και δεν θα είναι εύκολο να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



Μαζί του είναι και η Εύη Σαλταφερίδου. Μια επιλογή που δεν την περιμέναμε. Παρότι, η αγωνιστική της εικόνα τελευταία δεν ήταν καλή.


Survivor All Star spoiler 30/1 Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος!



Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο τρίτος που βγαίνει στον τάκο. Από την μπλε κάλπη λοιπόν θα βγει ένας ακόμα άντρας. Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο μισθοφόρος είναι τραυματίας, κερδίζει σπάνια και με τρεις υποψηφίους δεν θα μπορούσε να γλιτώσει.



Και αν αύριο χάσουν ξανά ασυλία οι μπλε; Εκεί τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν επικίνδυνα. Αν και πάντα υπάρχει η εύκολη λύση. Ένας καινούργιος παίκτης. Με άλλα λόγια, η Ρία… Σενάρια απλά είναι αυτά όμως. Τα οριστικά Survivor spoiler για αυτά τα θέματα θα έρθουν αργότερα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.