Ads Top

Survivor Διαρροή 24/1: Βόμβα! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση


Ανατροπή σε σχέση με τα spoiler - Δείτε ποιον ψηφίζουν ως 4ο υποψήφιο, πάμε για τεράστια μάχη με μεγάλο παρασκήνιο..
Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Survivor, με τις δύο ομάδες να είναι άνω-κάτω με τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο.




Οι εντάσεις είναι συνεχόμενες, ωστόσο αυτό βλέπουμε ότι δεν πτοεί και δεν επηρεάζει τους δύο παίκτες, που λίγο έλειψε να οδηγήσουν σε τιμωρία τις ομάδες τους.

Σήμερα οι παίκτες θα μπουν ξανά στη δράση για να διεκδικήσουν την 3η ασυλία σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα, όπως βλέπουμε και στο trailer του Survivor. Οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, ωστόσο ο νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας και όπως σας έχουμε αποκαλύψει, οι Διάσημοι θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Έτσι οι Μπλε θα κληθούν σε ένα ακόμα δύσκολο συμβούλιο προκειμένου να δώσουν ένα ακόμα συμπαίκτη τους.



Survivor Spoiler 24/1: Βόμβα! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον άνθρωπο μας στο Άγιο Δομίνικο, οι Μπλε θα αποφασίσουν να στείλουν στην κρίση του κοινού την Καρολίνα.

Οι κόντρες της είναι πολλές τις τελευταίες μέρες, με αρκετούς από την ομάδα της να κρίνουν πολύ αρνητικά τη συμπεριφορά της. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία της, για να πάρει την απάντηση που φαίνεται ότι ζητάει από το κοινό, μετά τα όσα έγιναν με τον Μάριο μέσα στην καλύβα.

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού θα πρέπει να κοντραριστεί με τον Τάκη Καραγκούνια, τον Σπύρο Μαρτίκα και όπως όλα δείχνουν και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.