Ads Top

Survivor Διαρροή 23/1: Οριστικό! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Survivor All Star μέρος δεύτερο για ασυλία και συμβούλιο του νησιού που θα αναδειχθεί ένας ακόμα υποψήφιος προς αποχώρηση. Κι από τη στιγμή που λέμε πως θα είναι ένας ακόμα, ξέρετε ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία.




Οι μπλε αν έχαναν δεύτερη διαδοχική φορά, θα έπρεπε να βγάλουν από την κάλπη άλλους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Ο πρώτος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Διότι, το Survivor είναι αλλιώτικο φέτος. Αν μια ομάδα χάσει δύο ασυλίες, θα έχει τρεις υποψηφίους. Αν χάσει και τις τρεις, θα έχει τέσσερις παίκτες στον τάκο.

Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οι ασυλίες έχουν μοιραστεί. Τρόπον τινά μοιραστεί. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει τρεις στη σειρά.



Οι κόκκινοι έχουν κάνει τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να το πράξουν σε ασυλίες.

Κάποια στιγμή θα υπάρξει ομάδα που θα κερδίσει τρεις στη σειρά. Ωστόσο, αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα. Για να το ξεκαθαρίσουμε.


Survivor All Star: Ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος;



Οι μπλε κερδίζουν την 2η ασυλία και πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού. Αν και έτσι όπως έχει γίνει το Survivor, θυμίζει Love Island, επομένως δεν υπάρχουν θεατές στο συμβούλιο. Άπαντες συμμετέχουν και μάλιστα ενεργά.



Οι κόκκινοι θα πρέπει να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας

Σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς πως είναι το φαβορί για να βγει στον τάκο και είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Θα έχει ενδιαφέρον η μάχη με τον Τάκη Καραγκούνια.

Βέβαια, πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι δύο παίκτες που θα βγουν στον τάκο μαζί τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.