Ads Top

Survivor Διαρροή 22/1: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..
Το Survivor All Star είναι ξανά στις επάλξεις. Πολλά θα γίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Αυτό το Survivor spoiler όμως αφορά τον παίκτη που βγαίνει 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.




Και τι δεν έχει το αποψινό μενού στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Θα δούμε τρεις νέους παίκτες να μπαίνουν στις ομάδες. Αυτό θα αλλάξει κάπως τις ισορροπίες. Διότι, το μοίρασμα δεν έγινε και πολύ ορθά.

Ένας χαμός με Μάριο και Καρολίνα για τη σχέση που φέρεται να δημιουργείται ανάμεσα τους. Αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας. Αυτή η ομάδα την κερδίζει. Σαφώς και το έχετε διαβάσει εγκαίρως.



Θα έχει κι ένα ενδιαφέρον να δούμε τι θα ειπωθεί για την Κατερίνα Δαλάκα. Στο τέλος της ημέρας θα έχει και ένα συμβούλιο του νησιού.

Survivor All Star: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Σε αυτό το συμβούλιο του νησιού θα βγει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι μπλε ομάδα θα κληθεί να πάει στην κάλπη και να ψηφίσει τον παίκτη που θα βγει στον τάκο.

Θα επηρεάσει τους συμπαίκτες της και τον τρόπο που θα ψηφίσουν τα πάρε δώσε που έχει η Καρολίνα με τον Μάριο; Θα ψηφίσουν μόνο με αγωνιστικά κριτήρια οι μπλε;



Πιθανότατα δεν θα τους επηρεάσει και πολύ το σκηνικό με τον Μάριο και την Καρολίνα. Διότι, οι Μαχητές βγάζουν 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Η πεσμένη αγωνιστική του επίδοση; Ο χαρακτήρας του; Θα τα δούμε όλα. Να σας θυμίσουμε πως οι δύο νέοι παίκτες των μπλε έχουν ασυλία σε πρώτη φάση και δεν μπορούν να ψηφιστούν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.