Ads Top

Survivor Διαρροή 17/1: Οριστικό! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση


Οριστικό και επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.. Πάμε για μεγάλη μάχη.. 

Όλη η μέρα στο συγκεκριμένο θέμα έχει πάει στο «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια». Ο ίδιος ο ΣΚΑΪ φρόντισε να δείξει πως η 4η υποψηφιότητα στο Survivor θα είναι γυναίκα. 




Ε, και μετά ήταν απλό και εύκολο να ενωθούν οι τελείες για το 4ο όνομα που βγαίνει στον τάκο.

Μετρημένα κουκιά η σημερινή μέρα σε ότι αφορά το Survivor All Star. Με άλλα λόγια, είμαστε ενήμεροι για πολλά και γρήγορα. Ε, ρε πότε θα πάρει ανάποδες ο Ατζούν και δεν θα βρίσκουμε πάλι να μας μιλάει άνθρωπος…



Από το βράδυ σας είπα ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Νωρίς το πρωί έγινε και το οριστικό spoiler και πλέον όλοι ξέρουμε πως οι μπλε χάνουν την ασυλία και πρέπει να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.


Survivor 17/1: Γυναίκα συμπληρώνει το καρέ



Από το κανάλι του Φαλήρου έβγαλαν -δήθεν μου τάχα- καταλάθος πως το 4ο όνομα θα είναι γυναίκα. Με άλλα λόγια, θα έχουμε γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα.

Σαν παίκτες υπάρχουν τρεις αδύναμοι στους ανδρικό κομμάτι των μπλε. Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Ασημακόπουλος. Από τη στιγμή που αυτοί εξαιρούνται δεν μένει κι άλλος.

Στις γυναίκες, σχεδόν όλες φέρνουν νίκες και μάλιστα σημαντικές. Μόνο μία υστερεί…



Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση. Η μόνη από τις γυναίκες που έχει μείνει αρκετά πίσω σε νίκες συγκριτικά με τις άλλες.

Δύσκολη η κατάσταση στο ποιος θα φύγει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.