Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 11/1 ψηφοφορίας


Δείτε τα ποσοστά τους.. Απίστευτο το ποσοστό του  Κώστα Αναγνωστόπουλου, δείτε πως παρέμεινε στο παιχνίδι, τι ποσοστό συγκέντρωσε ο Περικλής Κονδυλάτος και αποχώρησε..

Η πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star αποτελεί παρελθόν και, μάλιστα, με μια αποχώρηση που δεν είναι άλλη από εκείνη του Περικλή Κονδυλάτου, καθώς αποδείχθηκε πως ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος μεταξύ των συνυποψηφίων του.




Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, που μπήκε ξανά φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και την ειδική έκδοσή του, μαζί με άλλους 25 στο ξεκίνημα, ήταν και ο πρώτος που στόχευσαν οι Μαχητές. Ο ίδιος, άλλωστε, αγωνιστικά ήταν σαφέστατα ο πιο αδύναμος και ήταν λογικό να βρεθεί στον τάκο.

Μαζί του, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ήταν σαφές, δηλαδή, ότι αποτελούσε το αουτσάιντερ και αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, που τον απομάκρυνε.


Survivor All Star: Τα ποσοστά την υποψηφίων στην πρώτη αποχώρηση





Η ψήφος, μάλιστα, ήταν τέτοια που δεν υπήρχε περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι αποτελούσε τον λιγότερο αγαπητό. 

Εκείνος, βέβαια, που απολαμβάνει ποσοστά... Κιμ, όπως μαθαίνουμε, ήταν ο «Πειρατής», ο οποίος έφτασε περίπου στο 60% των ψήφων, με τον κόσμο να δείχνει πως τον θέλει για καιρό ακόμη στο ριάλιτι, ειδικά αν συνεχίσει να είναι τόσο ατακαδόρος όσο στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης.

Πίσω του βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με ένα ποσοστό στο 17%, για να ακολουθήσει με 15% ο ζαχαροπλάστης. 



Κάπως έτσι, ένα 8% έμεινε για τον Περικλή, που δε θα μπορούσε με αυτό τον τρόπο να παραμείνει στο Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.