Ads Top

Survivor Αποχώρηση 11/1: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Κονδυλάτος, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος και Αναγνωστόπουλος - Υπάρχει μεγάλο φαβορί για αποχώρηση και δεν είναι αυτός που νομίζετε..

Τρία συμβούλια ανάδειξης υποψηφίων στο Survivor, τέσσερις οι υποψήφιοι που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, ένας (;) το φαβορί να αποχωρήσει.




Μια μέρα πριν την πρώτη αποχώρηση από το Survivor είμαστε λοιπόν. Για την ακρίβεια, την δεύτερη αποχώρηση από το Survivor All Star μιας και η πρώτη είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Αυτή είναι οικειοθελής αποχώρηση.

Εδώ μιλάμε για τους υποψηφίους προς αποχώρηση. Τέσσερις είναι στον τάκο, ένας είναι φαβορί για να αποχωρήσει. Και το ερώτημα είναι αν υπάρχει φαβορί στην πρώτη κιόλας εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Διότι, ο κάθε παίκτης έχει το κοινό του και μαζί και τις δυνατότητες να παραμείνει στο παιχνίδι.

Τέσσερις άνδρες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, τέσσερις παίκτες που έχουν ένα κοινό σημείο πως δεν είναι και καλύτεροι δυνατοί αγωνιστικά. Γενικότερα το αναφέρουμε αυτό. Στο τι μπορούν να δώσουν και στο μέλλον. Διότι, ακόμα ούτε οι καλοί – δυνατοί παίκτες δεν έχουν προσφέρει όσα μπορούν.




Survivor spoiler αποχώρηση 11/1: Υπάρχει φαβορί;



Τώρα όσον αφορά τα φαβορί και τις συμπάθειες και όχι μόνο. Μπορώ να θεωρήσω κάποιον παίκτη, σχετικά, ασφαλή για παραμονή. Αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αποτελεί μια συμπαθή φιγούρα, έχει τις στιγμές του γενικά και θεωρώ πως θα πάρει τις απαραίτητες ψήφους στο ξεκίνημα για να μείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Λιγότερες συμπάθειες δεδομένα έχει ο Περικλής Κονδυλάτος. Είναι όμως γνωστός στη showbiz, έχει τα κονέ του με κορυφαίο φυσικά τον Βασίλια Ζούλια και γι’ αυτό μοιάζει κομματάκι δύσκολο να τον δούμε εκτός συνέχειας. Αγωνιστικά βέβαια και σαν συμπάθεια προς το κοινό, δεν είναι στα «καλά» του. Επομένως, αουτσάιντερ…Διότι, τηλεθέαση φέρνει.



Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει τη φάση του σαν παίκτης. Το ίδιο και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ή αλλιώς ο Κώστας ο μισθοφόρος. Στη θεωρία θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες που είναι και… εκτός τζετ-σετ τηλεόρασης. Βέβαια, αυτό το πιο αγνό background καμιά φορά «γεννά» και ήρωες στην ψηφοφορία.

Αν μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση όμως, ανάμεσα στους δύο είμαστε…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.