Ads Top

«Βόμβα» με Κορμπεράν σε ομάδα Premier League!


Δείτε ποια ιστορική ομάδα της Premier League αναζητά προπονητή και έχει στη λίστα της τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού..

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αρνήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, η οποία έχει ψηλά στη λίστα της τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Μπρομ, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πλήρωσε το «μάρμαρο» της κάκιστης πορείας της Έβερτον, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του κλαμπ κινείται για την άμεση αντικατάσταση του. 




Πρώτος στόχος των Toffees ήταν ο Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση.

Σύμφωνα με τους «Times» στη «shortlist» της Έβερτον βρίσκεται ο Κάρλος Κορμπεράν. O Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από μόλις έντεκα ματς με τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες, όμως στη Γουέστ Μπρομ τα πηγαίνει εξαιρετικά. Σε 14 ματς μετράει δέκα νίκες, μια ισοπαλία, τρεις ήττες και η ομάδα του βρίσκεται στη 10η θέση με 41 βαθμούς, ούσα στο -3 από την τρίτη Γουότφορντ.



Εκτός από τον Κορμπεράν στις επιλογές της Έβερτον βρίσκονται ο Σον Ντάις, ο οποίος ήταν μια δεκαετία στη Μπέρνλι από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι τον Απρίλιο του 2022 και ο πρώην τεχνικός της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχιουτλ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.