Ads Top

Τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, σπα: Πλάνα από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει η Βρισηίδα μετά την αποχώρησή της (pics)


Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει η Βρισηίδα.. Δείτε που μένουν οι παίκτες μετά την αποχώρηση τους από το Survivor.. 

Πλέον μπορεί να μην υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές», αλλά το γεγονός πως οι περισσότεροι συμμετέχοντες γνωρίζονται μεταξύ τους βοηθάει τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, που ξέρει πλέον πώς παίζεται το παιχνίδι του Survivor έξω από τους στίβους μάχης. 




Ζευγάρια που χωρίζονται και άλλα που θα δημιουργηθούν, παλιοί αντίζηλοι στην ίδια παραλία και συνθήκες που, θέλοντας και μη, θα φέρουν ταραχή στα δύο στρατόπεδα.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται άκρως ερωτικό το παιχνίδι άλλωστε, αφού και πριν από δύο σεζόν είχε συζητηθεί έντονα η είσοδος των δύο πρώην (τότε) Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μαζί με την πρόσφατα χωρισμένη από τον επιχειρηματία, Χριστίνα Κεφαλά.

Πληροφορίες λένε ότι το σενάριο θα ξαναπαιχτεί, με διαφορετικούς συμμετέχοντες, αλλά και πως το (πλέον ευτυχισμένο) ζευγάρι δεν πρόκειται να μείνει σε ησυχία, αφού εξαρχής χωρίζεται σε δύο ομάδες. Αντίστοιχη «μοίρα» θα έχουν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αποφεύγουν να απαντήσουν ξεκάθαρα σε οτιδήποτε αφορά τον χωρισμό τους, ωστόσο φαίνεται πως οι τελικές απαντήσεις θα δουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με σταδιακή απομάκρυνση και (γιατί όχι) νέους συντρόφους. Άλλωστε τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής...



Όλοι τους έχουν ξαναζήσει την εμπειρία, αλλά ελάχιστοι ήταν προετοιμασμένοι για τον δεύτερο αποχωρισμό από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα της Βρισηίδας και τα μηνύματα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που έγιναν viral, στα οποία της περιέγραφε πως από την πρώτη μέρα περνούσε δύσκολα, κι ας βρίσκεται εκεί μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα. Το ίδιο ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που δεν μίλησε μπροστά στο άγρυπνο βλέμμα των ανθρώπων της παραγωγής, αλλά έγνεψε θετικά και δάκρυσε ακούγοντας το όνομα του συντρόφου της Χρήστου Δάντη. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή, με την προσγείωση των παικτών στη νέα πραγματικότητα να είναι απότομη, αλλά... αναπαυτική.

Ο χώρος που τους υποδέχτηκε λίγο μετά την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο ήταν το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Viva Wyndham Dominicus Palace», που τους φιλοξενεί και στα 24ωρα που μεσολαβούν από την αποχώρησή τους μέχρι την πτήση τους για την Ελλάδα. Παρότι φημίζεται για τις ανέσεις που προσφέρει, πάντως, κανείς τους δεν βιάζεται να επιστρέψει, με όλους να δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό τον ερχόμενο Ιούλιο στο Γαλάτσι. Ποιοι θα τα καταφέρουν;



Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Survivors «Viva Wyndham Dominicus Palace»









Ο «αποχωρισμός» πάντως ήταν αρκετά δύσκολος με το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.