Ads Top

«Θα σας πως εγώ την αλήθεια...» - Η Χριστίνα Κεφαλά «τελειώνει» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (pic)


Το περιστατικό που την εξόργισε και πήρε θέση αποκαλύπτοντας αλήθειες που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα..

Έξαλλη έγινε η Χριστίνα Κεφαλά με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, συγκεκριμένα με το συμβούλιο του νησιού και τα όσα διαδραματίστηκαν στην ψηφοφορία της Μπλε ομάδας μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία.




Είδαμε λοιπόν τους Μαχητές να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό - θέλοντας και μη - να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο καθένας με τη δική του στρατηγική έγραψε το όνομα εκείνου που πίστευε στο χαρτί και το έριξε στην κάλπη.

Ο Γιώργος Λιανός πήρε αμέσως το αποτέλεσμα στα χέρια του και έτσι, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς, είδαμε να βγαίνει στον τάκο ο Κρις Σταμούλης λίγο μετά την άφιξη του στο νησί.




Οι αναρτήσεις όλο οργή της Κεφαλά για το All Star και την Μαριαλένα



Η Χριστίνα Κεφαλά βλέποντας την ψηφοφορία έγινε έξαλλη με το αποτέλεσμα, καθώς θεώρησε άδικο να βγει στον τάκο ο Κρις Σταμούλης, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή και την πρώτη εβδομάδα είχε ασυλία. Χθες 29/1 όμως δεν μπορούσε να τον σώσει κανείς και τον έβγαλαν στον τάκο.

Η Χριστίνα λοιπόν, μίλησε για παρεάκια που δεν θέλουν να ψηφιστούν και έτσι συνήθως βγάζουν στον τάκο τον πιο αδύναμο κρίκο στην παραλία που δεν βρίσκεται σε κάποια κλίκα. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση ήταν ο Κρις.

«Μπράβο άνανδροι. Όλη η ομάδα ψήφισε έναν νέο παίκτη πάλι στη ψηφοφορία, ενώ ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι μετά τις 3 βδομάδες βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντροπή», έγραψε η Κεφαλά στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.



Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε με νέα ανάρτηση και αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο της την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια κοπέλα που στο παρελθόν είχαν κόντρα μέσα στο Survivor.

«Γιατί δε βγάζετε τη φίλη σας τη Μ που δε το βρίσκει 4 βδομάδες τώρα; Θα σας πω εγώ όλη την αλήθεια φιλαράκια. ΠΑΡΕΑΚΙΑ=ΑΔΙΚΙΑ», έγραψε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.