Ads Top

«Γιατί έκαναν λες και...» - O Μουτσινάς «τελειώνει» σε 2 λεπτά Βαλαβάνη-Βασάλο (vid)


Σχόλιο «φωτιά» για τον «χωρισμό» Βαλαβάνη - Βασάλου.. Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Νίκο Μουτσινά..

Η χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προκάλεσε έκπληξη τόσο στους τηλεθεατές τους ριάλιτι, όσο και στους φίλους της. 




Παράλληλα, η πρώην συμπαίκτριά της Λάουρα Νάργες έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για την αποχώρησή της.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, όλοι οι παίκτες "πάγωσαν" καθώς κανείς τους δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη ενώ σοκαρισμένος έδειξε να είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έπεσε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου ψιθιρίζοντάς του τρυφερά λόγια. 



Αυτό το τετ α τετ ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς την Πέμπτη 19/1 μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι.


«Γιατί έκαναν λες και...»





«Οι άλλοι γιατί έκαναν σαν να χώρισαν προχθές; Δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι του αν έχουν χωρίσει, βαριέμαι έχω και προσωπική ζωή. Είπε “να φέρεις την κούπα στο σπίτι, ποιο σπίτι”; Παιδιά το περιμένατε εσείς να βγει η Βαλαβάνη. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα ένα κοντινό στον Κώστα Παπαδόπουλο που μας έχει πρήξει με τα follow και τους followers. Τι είπε ο Νικολάκος, άλλο followers άλλο φανς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.