Ads Top

«Μόνο ο Λιανός µε είχε ρωτήσει αν...» - Ο James Καφετζής σπάει την σιωπή του για το Survivor All Star (vid)


Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο James Καφετζής για το Survivor All Star - Ποιους δύο παίκτες προτείνει στην παραγωγή να μπουν στο παιχνίδι..

Ο Τζέιμς Καφετζής για ακόμα μία φορά μίλησε για το Survivor All Star, ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι δεν θέλει και δεν θα τον δούμε στο Survivor All Star. 




«Επειδή είναι η δεύτερη φορά όλων των παικτών που έχουν µπει, όλοι προσποιούνται τα καλά παιδιά, για να µην εκτεθούν. Όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος στα συμβούλια, είναι λες και πρέπει να βάλεις κέρμα για να μιλήσουν, σαν τα παιχνίδια» είπε αρχικά στο Secret ο γνωστός Ροδίτης επιχειρηματίας που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν (2021) στο Survivor. Και συνέχισε:

«Ακόµη δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, είναι νωρίς. Ελπίζω να πάει καλά, γιατί είναι ένα project όπου δουλεύουν πάρα πολλά άτοµα και ελπίζω να ανεβάσουν στροφές γρήγορα προτού ξεκινήσει η µυθοπλασία στα άλλα κανάλια».



Ο Τζέιμς Καφετζής επίσης επεσήμανε: «Εγώ δεν θα είμαι στο Survivor Αll Star. Μόνο ο Γιώργος Λιανός µε είχε ρωτήσει αν “ψήνοµαι” να πάω. ∆εν θέλω να ξαναπάω, γιατί η ιστορία γράφεται µία φορά και δεν επαναλαµβάνεται».

Όσο για την πιθανή συμμετοχή Τριαντάφυλλου και Αλέξη Παππά στον φετινό κύκλο, ο Τζέιμς σχολίασε: «Κατά την ταπεινή µου γνώµη, πιστεύω ότι η είσοδος του Τριαντάφυλλου και του Παππά θα ήταν µια πολύ δυνατή κίνηση-µατ για τους τηλεθεατές, καθώς είναι άτοµα και τα δύο που καλώς ή κακώς δίνουν άλλη αίγλη στο παιχνίδι, επειδή ξέρουν να χειρίζονται καταστάσεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.