Ads Top

«Ο Μπο έκανε βιντεοκλήση με την Καρολίνα και...» - H Ευρυδίκη Βαλαβάνη «δικάζει» την Καρολίνα Καλύβα για Μάριο και Μπο (vid)


Το περιστατικό που αποκάλυψε η Ευρυδίκη και έδειξαν οι κάμερες λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star και τη συνέντευξη της στο Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, όπου σχολίασε όλες τις εξελίξεις σχετικά με το παιχνίδι.




Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, ήταν άδικη η αποχώρηση της από το παιχνίδι και δεν περίμενε με τίποτα να είναι αυτό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ωστόσο τώρα δεν θα επέστρεφε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως και να έχει στην εκπομπή, σχολίασε το σκάνδαλο που έχει σημειωθεί στον Άγιο Δομίνικο, ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ένα ειδύλλιο παρόλο που και οι δυο έχουν σχέσεις πίσω στην Ελλάδα - δείτε την σύντροφο του Μάριου.


Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Πρίαμο & Καρολίνα στο Survivor All Star





«Εγώ πάντως τον χαιρέτησα τον Μπο σε βιντεοκλήση με την Καρολίνα πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήταν σε ένα ξενοδοχείο για μια ημέρα και πέρασα δίπλα από την Καρολίνα, είδα τον Μπο τον χαιρέτησα, που είσαι κλπ. Οι δυο τους μιλάγανε. Υπάρχει ο Μπο», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια συζητώντας για το πλάνο που εκθέσει Καρολίνα και Πρίαμο, αλλά και τις δηλώσεις που έκαναν μια ημέρα αργότερα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, με την παίκτρια των Μπλε να μην μετανιώνει για τίποτα και να λέει καθαρά ότι μπορεί να το ξανακάνει και ας πεινάσει η ομάδα της με την ποινή της παραγωγής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε πως μπορεί να είναι ερωτευμένη.



«Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν γνωρίζουν τι γίνεται έξω. Απλά προσπαθούν να προστατεύσουν και έξω τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους ίδιους πάνω από όλα. Ο καθένας είναι διαφορετικός, το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Εγώ συμφωνώ ότι μπορεί να είναι η Καρολίνα ερωτευμένη, ο Μάριος θεωρώ ότι έχει μπει για να φτάσει μακριά», σχολίασε στη συνέχεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.