Ads Top

Πρόβλημα με Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ!


Δείτε για ποιο λόγο δεν μπορεί να αγωνιστεί - Τι έχει συμβεί..

Για ποιον λόγο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα της Αλ Νασρ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.




Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ τράβηξε πάνω της όπως είναι λογικό όλα τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να παρουσιάζεται από τη νέα του ομάδα την Τρίτη (03/01) και στη συνέχεια να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Συγκεκριμένα ο Ρονάλντο, κατά την παρουσίασή του ανέφερε πως είναι έτοιμος να παίξει στον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (06/01) με την Αλ Ταΐ, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι εφικτό, μιας και η Αλ Νασρ διαθέτει μαζί με τον Πορτογάλο εννιά ξένους στο ρόστερ της, ενώ το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας επιτρέπει μέχρι οκτώ.



Αυτό σημαίνει πως για να δηλωθεί ο CR7 και να έχει δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της ομάδας, κάτι που όπως είναι λογικό δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί, όταν στον σύλλογο βρίσκονται ήδη παίκτες με συμβόλαιο, όπως ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Ντέιβιντ Οσπίνα, ο Βραζιλιάνος μέσος Λουίζ Γκουστάβο και οι επιθετικοί Άντερσον Ταλίσκα και Βίνσεντ Αμπουμπακάρ.

Τις περισσότερες πιθανότητες πάντως για να αποτελέσει παρελθόν από τους Σαουδάραβες, συγκεντρώνει ο Αμπουμπακάρ, όπως υποστηρίζουν γαλλιοκά δημοσιεύματα, κάτι που φαντάζει λογικό μιας και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, θέση δηλαδή για την οποία προορίζεται ο Ρονάλντο.

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει ακόμα ένας λόγος που θα κάνει τον Ρονάλντο να περιμένει για το ντεμπούτο του, καθώς «κουβαλά» ποινή δύο αγωνιστικών από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας ενός περιστατικού με έναν φίλαθλο της Έβερτον του οποίου είχε σπάσει το κινητό τηλέφωνο.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.