Ads Top

Παναθηναϊκός: Οι στοιχηματικές μίλησαν - Αυτός είναι φαβορί για αντί-Ράντονιτς


Όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Ράντονιτς - Δείτε ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό..

Οι κακές εμφανίσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα έχουν ως συνέπεια να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο προπονητής της ομάδας Ντέγιαν Ράντονιτς.




Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέλαβε το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει όλα αυτά που είχαν στο μυαλό τους τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και οι φίλοι του.

Παρά το γεγονός πως έγιναν ποιοτικές προσθήκες, όπως οι Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα η ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague (15η, με ρεκόρ 7-12).

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι πλησιάζει η στιγμή που ο Ράντονιτς θα αποχωρήσει από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Νούμερο ένα φαβορί για να βρίσκεται στο τιμόνι του Παναθηναϊκού την 1η Μαρτίου είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. 



Ο Κροάτης τεχνικός έχει την κατάλληλη εμπειρία που απαιτεί η διοργάνωση και αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντέγιαν Ράντονιτς. Στο 1.50 παίζει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ένα δεύτερο σενάριο θέλει τον νυν προπονητή των «πρασίνων» να παραμένει στον πάγκο του. Αυτό προσφέρεται στο 5.00.

Άλλος ένας υποψήφιος είναι ο Πέδρο Μαρτίνεθ. Ο προπονητής της Μανρέσα με μεγάλη εμπειρία στο ισπανικό πρωτάθλημα συναντάται στο 6.00.

Σε απόδοση 6.00 επίσης βρίσκονται ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» και νυν της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ και ο βοηθός προπονητή στους Σικάγο Μπουλς, ο Γερμανός Κρις Φλέμινγκ.



Άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τον «πράσινο» πάγκο είναι οι Πάμπλο Λάσο (8.00), Σίτο Αλόνσο (8.00) και Τζιανμάρκο Ποτσέκο (10.00).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.