Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Άγριος καβγάς Παύλου-Αργυρώς με απίστευτες κατηγορίες


Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» - Ποιος είναι ο λόγος που ξεσπάει άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Παύλο και Αργυρώ..

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Σασμός, όπου η αγωνία κορυφώνεται.

Η σειρά επέστρεψε δυναμικά μετά τη μίνι διακοπή και σαρώνει στην τηλεθέαση έχοντας ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.




Ο Τόλης είναι έτοιμος να μιλήσει στο Μαθιό για το γράμμα του Κώστα αλλά και ποια είναι η πρωταγωνίστρια που επιστρέφει.


Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγριος τσακωμός Παύλου – Αργυρώς με απίστευτες κατηγορίες



Μετά από εντολή του Παύλου καταφθάνουν τα ξαδέρφια της Μαρίνας, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Άπαντες συσπειρώνονται ώστε να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που είναι έτοιμος να ξεσπάσει.



Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ για την ασφάλεια του παιδιού, ενώ ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη που επεμβαίνει προκειμένου να σώσει τον Τόλη, κάτι που θα βάλει σε υποψίες τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή  η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο και προσπαθεί να τον πείσει να δώσει… τόπο στην οργή.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ τα πράγματα είναι ιδιαίτερα τεταμένα. Ο Αστέρης παίρνει μία απόφαση ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη, κάτι που οδηγεί την Καλλιόπη στα όριά της. 



Ο Ευθύμης από την άλλη προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη να πει την αλήθεια στην αστυνομία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.