Ads Top

Με δύο απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια!


Τεράστιος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγη ώρα πριν το τζάμπολ - Ποιος έμεινε εκτός 12αδας, ποιος θα παίξει πολύ δύσκολα..

Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοβ ταλαιπωρούνται από στομαχικές διαταραχές, με τον πρώτο να τίθεται εκτός 12άδας από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Βίρτους για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague.




Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους , μετά την οριακή ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, αλλά έχει μία πολύ σημαντική απουσία και ένα ακόμα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα οι Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοβ ταλαιπωρούνται από στομαχικές διαταραχές και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναγκαστεί να βρει εκ των έσω λύσεις για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, καθώς ο Έλληνας γκαρντ τέθηκε εκτός 12άδας.

Ο Βεζένκοβ από την πλευρά του, έχει επιστρέψει πρόσφατα από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, θα αγωνιστεί κανονικά στην Ιταλία αν και έχει επίσης τον έχει καταβάλλει η ίωση.



Με την απουσία του Σλούκα ο Ολυμπιακός χάνει τον καλύτερο δημιουργό του (6.8 ασίστ ανά αγώνα) αλλά και 12.2 πόντους που σκοράρει σε 24:39 συμμετοχής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.