Ads Top

Μητέρα του παιδιού που ο Ρονάλντο έσπασε το κινητό: «Δεν απολογήθηκε ποτέ! Ας αποσυρθεί!»


Η μητέρα του παιδιού που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε το κινητό του και τιμωρήθηκε, εξακολουθεί να «βράζει» με τον Πορτογάλο σταρ.

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ πήρε αναβολή, καθώς είναι τιμωρημένος με έναν αγώνα επειδή πέταξε το κινητό από το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου μετά από αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σταρ έκτοτε έφυγε από τους «διαβόλους», αλλά η μητέρα του 16χρονου παιδιού, που είναι αυτιστικό, εξακολουθεί να είναι έξαλλη με την συμπεριφορά του.




«Ποτέ δεν απολογήθηκε ουσιαστικά σε μένα και τον γιο μου, τον Τζέικομπ, που είναι αυτιστικός. Όταν μου τηλεφώνησε μετά από το συμβάν απλώς περιαυτολογούσε. Μόνο για τον εαυτό του μιλούσε», τόνισε η 36χρονη Σάρα Κέλι.

«Πιστεύω πως θα έπρεπε να αποσυρθεί και να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η Γιουνάιτεντ και η εθνική Πορτογαλίας τον πέταξαν έξω και είναι σαφές πως ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει τι άνθρωπος είναι. Προκάλεσε σε μένα και στον γιο μου μεγάλη αναστάτωση και μας κορόιδευαν για αυτό. Νιώσαμε εμείς οι ένοχοι και όχι τα αθώα θύματα της ιστορίας. Ποτέ δεν ζήτησα χρήματα από τον ίδιο, μόνο μια κανονική συγνώμη. Ούτε η Γιουνάιτεντ ή η Έβερτον έδωσαν κάποια βοήθεια. Η Έβερτον θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει τον Τζέικομπ για μια μέρα να συναντήσει τους παίκτες, όμως… τίποτα. Είμαι πολύ απογοητευμένη που ο Κριστιάνο επιδεικνύει τα λεφτά του ενώ η χώρα είναι σε κρίση και ο κόσμος πεινάει. Καλύτερα να φύγει μακριά!», πρόσθεσε.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.