Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Στα κρατητήρια ο Αστέρης - Τι έχει συμβεί


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» - Νέα μπλεξίματα για τον Αστέρη με την αστυνομία, τι θα συμβεί..

Συγκλονιστικός αναμένεται ο Σασμός στην επιστροφή του στις 16 Ιανουαρίου με όλα τα «Σασμός spoiler» της συνέχειας να κορυφώνουν το ενδιαφέρον.




H κόντρα μεταξύ του Σταύρου και της Αργυρώς μετά την απόφαση να χωρίσουν επηρεάζει πλέον και άλλους ήρωες. Ο Σταύρος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και θέλει να πάρει την κηδεμονία του μικρού Πετρή αλλά και να εκδικηθεί την Αργυρώ με κάθε τρόπο.

Η τύχη του Πετρή αλλάζει όμως μέσω της Βασιλικής η οποία παίρνει την πρωτοβουλία και αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι ο Αστέρης είναι ο δωρητής του νεφρού που της έσωσε τη ζωή. Η Αργυρώ λυγίζει και ζητάει από τον Αστέρη να βρεθούν γνωρίζοντας για πρώτη φορά την αλήθεια. Τίποτα δε φαίνεται ικανό πλέον να τους κρατήσει χώρια με την Αργυρώ να ρίχνει σιγά σιγά τις άμυνές της.


Σασμός επόμενα επεισόδια – Η παρακολούθηση που ανατρέπει τα πάντα





Ο Σταύρος όμως θα μπει ξανά εμπόδιο καθώς βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει κάθε κίνηση της Αργυρώς. Εκείνος πιάνει τον Αστέρη και την Αργυρώ στα πράσα και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι το τεκμήριο που έψαχνε ο Σταύρος για να κερδίσει το δικαστήριο. Πέρα από αυτό βέβαια τις δείχνει και στον Παύλο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις να γίνονται πλέον βούκινο στο χωριό.

Με την Αργυρώ σε απόγνωση ο Αστέρης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Πηγαίνει να συναντήσει τον Σταύρο ώστε να ξεκαθαρίσουν ακριβώς τα πράγματα. Η ένταση όμως μεταξύ τους είναι μεγάλη. Οι δυο τους δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια με τον Σταύρο να βρίσκει την αφορμή να χτυπήσει τον Αστέρη.



Ωστόσο ο Σταύρος θα είναι αυτός που στη συνέχεια πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του χαρακτηρίζοντας τον Αστέρη τον εραστή της γυναίκας του. Ο Αστέρης έχει έτσι ξανά μπλεξίματα με τον Αντώνη να τρέχει να προλάβει τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.