Ads Top

«Έρχεται τεράστια πρόταση για Ντόη στον Ολυμπιακό!»


Η διαφορά στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου και η μεγάλη πρόταση που έρχεται από το εξωτερικό - Πόσα εκατομμύρια θα είναι η πρόταση για Ντόη..

Η πρόταση για νέο 4ετές, η κρούση... μέσω Ιταλίας και ο Αμπασκάλ! Στο Λιμάνι θέλουν να "δέσουν" τον νεαρό αμυντικό που στηρίζουν απόλυτα, για αυτό και δεν ψάχνουν πρωτοκλασάτο στόπερ, ενώ και ο ίδιος θέλει να παραμείνει, αν και για την ώρα υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Ποια είναι η ρωσική ομάδα που ετοιμάζει κίνηση, τα χρήματα που προσφέρουν και η μανατζερική διαπλοκή.




O ΠΑΟΚ μπορεί να έχει δύο - βασικούς κι αναντικατάστατους - super talent στην ενδεκάδα του αλλά και ο Ολυμπιακός έχει το δικό του "golden boy", γεννημένος κι αυτός - όπως οι Κουκλιεράκης, Κωνσταντέλιας - το 2003. Ο λόγος ασφαλώς για τον Ανδρέα Ντόη.

Ας είναι καλά βέβαια ο Μίτσελ που όχι μόνο τον ... ανακάλυψε απο τον Ολυμπιακό Β αλλά και τον καθιέρωσε/τον έκανε στόπερ!! Κι ένας λόγος που οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να πάρουν τον Γενάρη πρωτοκλασάτο στόπερ είναι για να μην εμποδίσουν την εξέλιξη του 19χρονου (στις 2 Φεβρουαρίου κλείνει τα 20) Ελληνο-Αλβανού αμυντικού, που θα σημαίνει ασφαλώς κι απογείωση της χρηματιστηριακής του αξίας μαζί με της αγοραστικής του.

Ο Ολυμπιακός , λοιπόν, όχι μόνο δεν παίρνει βασικό στόπερ στο χειμερινό παζάρι ακριβώς για να μην φράξει το δρόμο/σταματήσει την πρόοδο του Ντόη, αλλά ήδη είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του για την αναπροσαρμογή/επέκταση του συμβολαίου του. Αυτή είναι η πρώτη είδηση!!

Παρότι ο Ντόη έχει συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας ως το 2025, το οποίο μάλιστα  είχε ανανεώσει μόλις τον Δεκέμβριο του 2021, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν και να επιβραβεύσουν τον νεαρό άσο αλλά παράλληλα με τις αγωνιστικές του επιδόσεις να βοηθησουν στην δημιουργία της λεγόμενης υπεραξίας. Σε αυτά τα... κόλπα άλλωστε είναι "μάστορες" εδώ και χρόνια (τώρα πλέον τα κάνει και ο ΠΑΟΚ)...



Τι κυκλοφορεί στην πιάτσα για αυτή την διαπραγμάτευση, Ολυμπιακού - Ντόι; Πως η αρχική συζήτηση είναι για νέο 4ετές συμβόλαιο, που θα ξεκινάει απο τον Ιούλιο και θα φτάνει μέχρι το 2027. Οι δυο πλευρες ξεκίνησαν με σημαντική διαφορά αφού οι πληροφορίες ήθελαν τους "ερυθρόλευκους" να προσφέρουν κοντά στις 600.000 ευρώ για 4 χρόνια αλλά η μανατζερική πλευρά του Ντόη να ζητάει plus 1.000.000 συνολικά για την 4ετία. Είδηση δεύτερη...

Η εκτίμηση της στήλης αλλά και της πιάτσας είναι πως θα υπάρξει σύγκλιση, αργά ή γρήγορα. Άλλωστε υπάρχει ήδη συμβόλαιο ως το 2025, ο Ολυμπιακός θέλει να τον επιβραβεύσει με γενναία αύξηση και χρονική επέκταση ενώ συγχρόνως δείχνει τις προθέσεις του αφού ο Ντόη συνεχίζει κανονικά ως βασικός. Όπως και η πλευρά του παίκτη είναι με τα... μπούνια Ολυμπιακός! Να τα λέμε κι αυτά...

Πάμε και στην 3η και πιο ... ελκυστική είδηση της σημερινής στήλης: η δεύτερη του ρωσικού πρωταθλήματος, Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία έχει στον πάγκο της τον νεαρό Ισπανό πρώην κόουτς του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας (που το καλοκαίρι έσκασε 3.000.000 στην ΑΕΚ για τον Μιτάϊ!!), έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ανδρέα Ντόη!!!

Προσοχή στην ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΙΚΗ λεπτομέρεια, δώστε βάση στην ακόλουθη μανατζερική διαπλοκή: στην πιάτσα λένε πως σύντομα θα σκάσει στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και η σχετική πρόταση απο... Ρωσία μεριά αλλά μέσω Ιταλίας. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και με την υπόθεση Μιτάι στα τέλη του περασμένου Αυγούστου!!!

Πίσω, λοιπόν, απο το διπλό Μοσχοβίτικο ενδιαφέρον για τον Ντόη του Ολυμπιακού είναι γνωστό ιταλικό μανατζερικό Γραφείο. Συγκεκριμένα η BSP Football Agency, που στο πελατολογειό της έχει και τον Μιτάι (όχι πάντως τον Ντόη, που ανήκει σε γερμανικό Γραφείο), αλλά περισσότερο ασχολείται ειδικεύεται με... διαμεσολαβήσεις σε μεταγραφές αλλά και προπονητές. Και τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει  μεγάλες παρτίδες με την ρωσική αγορά.



Με ελληνικό ενδιαφέρον και ενδεικτικό του πως δουλεύει η ιταλική BSP, έχουν οι δυο τελευταίες δουλειές της στην Ρωσία. Του Μιτάι με το εξωπραγματικό ποσό των 3.000. ευρώ, μια υπόθεση που το γρήγορο συμπέρασμα ήταν πως επρόκειτο καθαρά για "μανατζερική μεταγραφή" (ο επίσης 19χρονος Αλβανός αριστερός μπακ, πρώην της ΑΕΚ, μετράει μόλις 139' συμμετοχής στην Λοκομοτίβ, όλες ως αλλαγή). Και του κόουτς Αμπασκάλ, που οι Ιταλοί ατζέντηδες τον πέρασαν  στην Σπάρτακ Μόσχας!!!

Στο δια ταύτα: το ιταλικό μανατζερικό Γραφείο που έχει πάει Αμπασκάλ και Μιτάι σε Σπάρτακ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας αντίστοιχα, ακούγεται πως έχει εξουσιοδοτήσεις απο... Ρωσία μεριά για τον Ντόη. Όσον αφορά στα ποσά που μπορεί να προσφέρουν στον Ολυμπιακό για τον στόπερ του, οι ίδιες πηγές τα τοποθετούν απο 4 ως 6.000.000 ευρώ! Με την Σπαρτάκ Μόσχας να είναι τελικά η ομάδα που φέρεται/εμφανίζεται πως θα κάνει κίνηση (αν δεν έχει συμβεί ήδη)...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.