Ads Top

Στη Θεσσαλονίκη η Μίλαν για τον Στέφανο Τζίμα!


Ακόμη ένα «αετόπουλο» από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τεράστιων κλαμπ του εξωτερικού..

Η περίπτωση του Στέφανου Τζίμα είναι άλλη μια που θα μας απασχολήσει έντονα το προσεχές διάστημα, με τον 17χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.





Ποιος είπε ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ή ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης; 



Οι «ασπρόμαυροι» καυχιούνται για τις ακαδημίες τους και τους παίκτες που έρχονται από πίσω και θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι η νέα αποκάλυψη του ΠΑΟΚ, ήδη, το όνομά του κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά και τα όσα έχει πετύχει στα 17 του χρόνια είναι λογικό να έχουν τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού.



Πολλές ομάδες τσεκάρουν τον νεαρό στράικερ του «Δικεφάλου», για χάρη του οποίου βρέθηκε την περασμένη Κυριακής (22/1) στις κερκίδες του Καυτανζογλείου ο σκάουτερ της Μίλαν, Τζιαμάρκο Πολίζι, παρακολουθώντας τον Τζίμα στον αγώνα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηρακλή.

Ο 17χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και πριν από δύο εβδομάδες είχε γραφτεί στο εξωτερικό ότι η Φιορεντίνα και η Κλαμπ Μπριζ τσεκάρουν το νέο «διαμάντι» του «Δικεφάλου».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.