Ads Top

Η αποκάλυψη Κουρμπέλη για τον διαιτητή μετά το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός!


Απίστευτη αποκάλυψη του Κουρμπέλη για τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή πριν πάει στο VAR..

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την ανατροπή του που έκρινε το ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα, αλλά και τη «μάχη» του πρωταθλήματος.




«Πρωταγωνιστής» στη φάση των καθυστερήσεων του αγώνα των «Ζωσιμάδων» ήταν ο Κουρμπέλης, καθώς ανατράπηκε τότε από τον Μορέιρα και μέσω VAR καταλογίστηκε το πέναλτι που έκρινε το ματς υπέρ του Παναθηναϊκού με 1-0. 

Ο «κάπτεν» των «πράσινων» μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA τόσο για τη συγκεκριμένη φάση όσο και για την πορεία του «τριφυλλιού» και τη «μάχη» του πρωταθλήματος. «Απλά παρακαλάω να κάνει κοντρόλ ο Μορέιρα, το οποίο και έκανε. 

Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι. Καταλαβαίνω πως θα έδιωχνε μετά. Εγώ παρακαλούσα τον διαιτητή να πάει στο VAR αυτός μου έλεγε πως κάνω θέατρο. Ενιωσα την επαφή και ήμουν σίγουρος πως ήταν πέναλτι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι σχολίασε πως «ήταν μια μεγάλη νίκη η σημερινή σε μια έδρα που έχουν δυσκολευτεί οι αντίπαλοι μας. Ηταν ανεβασμένος ο ΠΑΣ αλλά αξίζαμε τη νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες, την κατοχή και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Μου άρεσε που δεν χάθηκε το μυαλό μας, είχαμε υπομονή, άλλες φορές βιαζόμασταν.



Σήμερα είχαμε υπομονή και στο τέλος ήρθε το γκολ». Μεταξύ άλλων του μεταφέρθηκε πως ο Παναθηναϊκός είχε να κερδίσει στα Γιάννινα από το 2016. «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το είχαμε στο μυαλό μας αλλά τα καταφέραμε». Για το αν ανησύχησε βλέποντας πως δεν έρχονταν το γκολ είπε ότι «ποιος δεν θα ανησυχούσε; Είχαμε φτάσει στο 93' και δεν είχαμε σκοράρει. Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε υπομονή και ήρθε στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Μεταξύ άλλων στον διεθνή χαφ μεταφέρθηκε πως ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση και αν νιώθει την πίεση του πρωταθλητισμού που είναι και καλοδοχούμενη.«Δεν περιμέναμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Και οι τέσσερις ομάδες που το διεκδικούμε είναι δυνατές. Η πίεση σαφώς και είναι καλοδεχούμενη, έχει πολλά χρόνια η ομάδα να έχει τέτοια πίεση αλλά είναι καλοδεχούμενη. 

Μας έδωσε ώθηση και το Κύπελλο και τα περσινά playoffs και μπήκαμε στο καινούργιο πρωτάθλημα γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να πάει χαμένο κανένα παιχνίδι. Ημασταν μια έτοιμη ομάδα που μπήκε και έκανε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο. Χάθηκαν και κάπου βαθμοί αλλά θα προχωρήσουμε για το επόμενο διάστημα που είναι απαιτητικό».

Στη συνέχεια μίλησε για τα τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν. «Ωραία παιχνίδια. Αυτά χαιρόμαστε να τα παίζουμε εμείς οι παίκτες, θα γίνουν ωραία ματς και ο καλύτερος ας προχωρήσει στον θεσμό».



Για το αν θα κριθεί ο τίτλος στα play offs απάντησε ότι «Θα το δούμε αν πάρουμε τα ματς, θα μπούμε και με προβάδισμα, αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω όμως πως θα κριθεί στο τέλος». Παράλληλα μίλησε και για το δοκάρι του Μπάλαν, λίγο πριν το 0-1 του Σπόραρ. «Εκεί νευρίασα να σας πω την αλήθεια. Γιατί βιαζόμαστε να παίξουμε το ελεύθερο. Ανθρώπινο λάθος από τον Σένκεφελντ να γλιστρήσει αλλά σταθήκαμε τυχεροί».

Οσο για τη «μάχη» του τίτλου υπογράμμισε ότι «ο καθένας έχει τα καλά του διαστήματα. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, η ΑΕΚ στην αρχή δεν ήταν καλή αλλά μετά ένα καλό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους. Και εμείς και όλες οι ομάδες έχουν το ειδικό βάρος να διεδικήσουν τον τίτλο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.