Ads Top

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι εκφραστής αντίστασης στην Ελλάδα, το αντίπαλο δέος της Αθήνας»!


Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας..

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε από ρουμανική ιστοσελίδα να συγκρίνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ Βουκουρεστίου και αποθέωσε τους φίλους του «Δικεφάλου» με επικές ατάκες!




Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sport.ro» υποκλίθηκε για ακόμη μία φορά στον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Με όλο τον σεβασμό δεν υπάρχει σύγκριση! Είναι απίστευτοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τους φιλάθλους των δύο ομάδων στις οποίες έχει εργαστεί για πολλά χρόνια.

«Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής στην Ελλάδα. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.



Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη. Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.